Пряники з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування імбирних пряників з білим шоколадом.
Приготувати ці пряники не складно, головне слідувати інструкціям. Білий шоколад відмінно доповнює ароматні пряники. До речі, зберігати такі пряники можна протягом тижня в герметичному контейнері. Приступимо!
- Сода - 1 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 1/4 чайних ложки
- Мелена кориця - 1 1/4 чайних ложки
- Мелений імбир - 1 Чайна ложка
- Мелена гвоздика - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Великий яєчний жовток - 1 штука
- Екстракт ванілі - 1 1/4 чайних ложки
- Білий шоколад - 300 грам (крупно нарізаний)
1
Для початку поставимо розігріватися духовку до 175 градусів. Також форму для випікання вистелаем пергаментним папером і скроплюємо маслом.
2
Приступимо до приготування пряників. Для початку змішуємо борошно, соду, сіль і спеції (обкладинка, імбир, гвоздика).
3
За допомогою міксера на високій швидкості збиваємо вершкове масло з коричневим цукром і цукровим піском. До маслу додаємо яйця і жовток, кожен раз збиваючи. Після додаємо ваніль і патоку.
4
Знизивши швидкість міксера, поступово вводимо суміш борошна. Пізніше додаємо білий шоколад.
5
Приготоване тісто виливаємо в форму для випікання і печемо до золотистого кольору по краях, приблизно 25 хвилин.
6
Пряника даємо повністю охолонути у формі після випікання. Уже остиглий пряник розрізаємо на 48 квадратиків і подаємо до столу! Смачного!