Рецепт Пряники з білим шоколадом фото

Пряники з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Шоколад
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , 8 березня , 23 лютого
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 48
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування імбирних пряників з білим шоколадом.

Опис приготування:

Приготувати ці пряники не складно, головне слідувати інструкціям. Білий шоколад відмінно доповнює ароматні пряники. До речі, зберігати такі пряники можна протягом тижня в герметичному контейнері. Приступимо!

  • Сода - 1 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 1/4 чайних ложки
  • Мелена кориця - 1 1/4 чайних ложки
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Мелена гвоздика - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 Ст. Ложок
  • Яйця - 2 штуки
  • Великий яєчний жовток - 1 штука
  • Екстракт ванілі - 1 1/4 чайних ложки
  • Білий шоколад - 300 грам (крупно нарізаний)
1
Для початку поставимо розігріватися духовку до 175 градусів. Також форму для випікання вистелаем пергаментним папером і скроплюємо маслом.
2
Приступимо до приготування пряників. Для початку змішуємо борошно, соду, сіль і спеції (обкладинка, імбир, гвоздика).
3
За допомогою міксера на високій швидкості збиваємо вершкове масло з коричневим цукром і цукровим піском. До маслу додаємо яйця і жовток, кожен раз збиваючи. Після додаємо ваніль і патоку.
4
Знизивши швидкість міксера, поступово вводимо суміш борошна. Пізніше додаємо білий шоколад.
5
Приготоване тісто виливаємо в форму для випікання і печемо до золотистого кольору по краях, приблизно 25 хвилин.
6
Пряника даємо повністю охолонути у формі після випікання. Уже остиглий пряник розрізаємо на 48 квадратиків і подаємо до столу! Смачного!

Схожі рецепти