Рецепт Повітряний бісквіт для торта фото

Повітряний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Бісквіт

Це рецепт ідеального бісквіта - високого, пористого і ароматного. Збирати торт з такого бісквіта одне задоволення! Обов'язково скористайтеся рецептом.

Запам'ятовуйте, як приготувати бісквіт на торт. Бісквіт за моїм рецептом готується неймовірно просто. Адже все, що потрібно для приготування знайдеться в холодильнику у будь-якої господині. Торт завдяки такому бісквіту зібрати неймовірно просто. Ви просто вибираєте вашу улюблену начинку, наповнювачі і крем, змащуєте бісквіт і вуаля, - святковий торт готовий! Спробуйте спекти такий бісквіт у себе вдома і порадуйте рідних смачною домашньою випічкою.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Розпушувач - 5 грам
  • Ванільна есенція - 2-3 капель
повітряний бісквіт для торта - фото крок 1
У чашу блендера вбийте яйця і збийте до пишної і світлої маси. Додайте цукор і ще раз збийте.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 2
У збиті з цукром яйця влийте молоко, додайте ванілін і перемішайте.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 3
В отриману суміш додайте рослинне масло.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 4
Коли суміш вийшла однорідною і гладкою, перелийте її в зручну широку ємність.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 5
Поступово вводите борошно з розпушувачем і після кожної порції перемішуйте. Консистенція тіста повинна вийде, як на оладки.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 6
Тісто залийте в роз'ємну форму, трохи змащену маслом.
повітряний бісквіт для торта - фото крок 7
Випікайте бісквіт в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 40-60 хвилин.

Схожі рецепти