Повітряний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт ідеального бісквіта - високого, пористого і ароматного. Збирати торт з такого бісквіта одне задоволення! Обов'язково скористайтеся рецептом.
Запам'ятовуйте, як приготувати бісквіт на торт. Бісквіт за моїм рецептом готується неймовірно просто. Адже все, що потрібно для приготування знайдеться в холодильнику у будь-якої господині. Торт завдяки такому бісквіту зібрати неймовірно просто. Ви просто вибираєте вашу улюблену начинку, наповнювачі і крем, змащуєте бісквіт і вуаля, - святковий торт готовий! Спробуйте спекти такий бісквіт у себе вдома і порадуйте рідних смачною домашньою випічкою.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 250 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Розпушувач - 5 грам
- Ванільна есенція - 2-3 капель
У чашу блендера вбийте яйця і збийте до пишної і світлої маси. Додайте цукор і ще раз збийте.
У збиті з цукром яйця влийте молоко, додайте ванілін і перемішайте.
В отриману суміш додайте рослинне масло.
Коли суміш вийшла однорідною і гладкою, перелийте її в зручну широку ємність.
Поступово вводите борошно з розпушувачем і після кожної порції перемішуйте. Консистенція тіста повинна вийде, як на оладки.
Тісто залийте в роз'ємну форму, трохи змащену маслом.
Випікайте бісквіт в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 40-60 хвилин.