Повітряний шоколадний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, повітряний і дуже шоколадний бісквіт з простих і доступних продуктів. Випікати можна не тільки в мультиварці, але і звичайній духовці при 180 градусах до повної готовності.
Змішайте всі інгредієнти міксером до однорідного тіста. Випікайте в мультиварці на режимі "випічка" 45-50 хвилин. Готовність немає потреби перевіряти. Бісквіт точно встигне добре пропектися. Хай щастить!
- Цукор - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рослинну рафіновану олію - 100 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)

Підготуйте необхідні інгредієнти.

З'єднайте цукор, ванілін і яйця.

Збийте міксером до пишної маси. Влийте поступово молоко, рослинна олія.

Введіть какао, продовжуйте змішувати міксером.

Введіть борошно, соду гашене.

Готове тісто перелийте в змащену каструлю мультиварки. Виберіть режим "випічка", час - 45-50 хвилин.

Бісквіт готовий. Дайте йому трохи охолонути, і можна прикрашати.