Повітряні «хлібці»
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ці повітряні "хлібці" на сніданок і здивуєте своїх близьких. А виходить це оригінальне блюдо всього з трьох інгредієнтів: яйце, сир, сіль за смаком. Приємних вам клопоту на кухні!
Так, так, Ви не помилилися. У цих оригінальних "хлібці" ви не знайдете ні грама борошна. Всього 3 інгредієнта, а по суті лише два: яйце і сирний сир! все збити, перемішати і запекти! всі подробиці, як приготувати повітряні "хлібці", дивіться в покроковому рецепті. Готуйте з задоволенням!
- Яйце - 3 штуки
- Сир сирний - 6 чайних ложок (з 3 ç.l. З верхом)
- Сіль - За смаком
Підготуйте наш мінімум інгредієнтів. Духовку дозволите і розігрійте до 150 ° C.
Belk відділ Желтков.
Білки збийте в міцну піну. Жовтки і сирний сир перемішайте до однорідності.
Половину збитих білків акуратно змішайте з яєчно-сирною сумішшю. Потім додайте другу половину білків.
Викладіть по столовій ложці повітряної маси на пергамент на відстані, щоб хлібці не злив в один. Запікайте протягом 30 хвилин до золотистого кольору.
Остудіть готові "хлібці" .
Їх можна подавати як основу для сендвічів. Можна намазати вершковим маслом, джемом і подавати до чаю.
Смачного!