Рецепт Повітряні «хлібці» фото

Повітряні «хлібці»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Яйця
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Приготуйте ці повітряні"хлібці" на сніданок і здивуєте своїх близьких. А виходить це оригінальне блюдо всього з трьох інгредієнтів: яйце, сир, сіль за смаком. Приємних вам клопоту на кухні!

Опис приготування:

Так, так, Ви не помилилися. У цих оригінальних"хлібці" ви не знайдете ні грама борошна. Всього 3 інгредієнта, а по суті лише два: яйце і сирний сир! все збити, перемішати і запекти! всі подробиці, як приготувати повітряні"хлібці" , дивіться в покроковому рецепті. Готуйте з задоволенням!

  • Яйце - 3 штуки
  • Сир сирний - 6 чайних ложок (з 3 ç.l. З верхом)
  • Сіль - За смаком
повітряні
Підготуйте наш мінімум інгредієнтів. Духовку дозволите і розігрійте до 150 ° C.
повітряні
Belk відділ Желтков.
повітряні
Білки збийте в міцну піну. Жовтки і сирний сир перемішайте до однорідності.
повітряні
Половину збитих білків акуратно змішайте з яєчно-сирною сумішшю. Потім додайте другу половину білків.
повітряні
Викладіть по столовій ложці повітряної маси на пергамент на відстані, щоб хлібці не злив в один. Запікайте протягом 30 хвилин до золотистого кольору.
повітряні
Остудіть готові"хлібці" .
повітряні
Їх можна подавати як основу для сендвічів. Можна намазати вершковим маслом, джемом і подавати до чаю.
повітряні
Смачного!

Схожі рецепти