Повітряне тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Це тісто стане прекрасною основою для пиріжків або біляшів. Тісто виходить легким і повітряним. При смаженні або запіканні пиріжки збільшуються в обсязі в кілька разів!
Перед вами - простий рецепт приготування повітряного тіста для пиріжків. Тісто готується досить швидко, виходить дуже легким і повітряним. Працювати з ним - одне задоволення. Найкраще підходить для випікання пиріжків і біляшів. Хай щастить!
- Вода - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
У теплій воді розчиніть цукор і дріжджі, додайте 5 ст.Л. Борошна. Віночком збийте тісто до появи пухирців.
Прикрийте ємність рушником, поставте в тепле місце на півгодини.
У підійшли дріжджі додайте борошно і сіль. Замісити тісто, в самому кінці додавши рослинне масло.
Тепер прикрийте миску серветкою і поставте в тепле місце на 2 годину.
Через 2 години тісто збільшиться в об'ємі. От і все!