Повітряне тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)
Піца - блюдо ситне і досить просте, і у кожної господині є свій спосіб її приготування. А я хочу розповісти вам, як зробити повітряне тісто для піци, яке тане в роті після випікання.
Думаю, що в наш час вже нікого не здивуєш піцою, приготовленої вдома, багато досить часто роблять це блюдо і для себе, і для гостей. Деякі люблять, щоб коржі були тоненькі і хрусткі, але особисто я віддаю перевагу пишну і повітряну піцу, а для цього в тісто потрібно додавати дріжджі. Тоді при випіканні воно відмінно піднімається, а сама піца виходить смачна і соковита, як раз така, яку я обожнюю. Все що вам залишається зробити - це покласти на тісто вашу улюблену начинку, а для цього підійдуть будь-які продукти, загалом, Усе, що ви знайдете в холодильнику. Саме за це я і люблю готувати піцу, продуктів особливих не потрібно, а результат просто чудовий, особливо з цим простим рецептом повітряного тіста для піци.
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка (густий)
- Яйце - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки