Португальські пончики
(покроковий рецепт з фото)
Португальські пончики від наших відрізняються тим, що вони порожні, без начинки, а також невеликого розміру.
Смачні речі з дитинства повертають нас до рідної домівки, до гучного сімейного столу. Атмосферу затишку і тепла дарують улюблені страви з сімейної скарбнички. Пончики, обсмажені в олії, посипані цукровою пудрою, з начинкою і без неї, дуже підійдуть до суботнього чаювання великою компанією.
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
- Швидкі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки
- Масло рослинне - 300 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
1. У великій ємності змішайте борошно, цукор, сіль і дріжджі. В іншій мисці збийте яйця, розтоплене масло і згущене молоко.
Змішайте сухі інгредієнти з рідкою сумішшю і замісити тісто. Накрийте його паперовим рушником і залиште в теплому місці на півгодини.
Змішайте сухі інгредієнти з рідкою сумішшю і замісити тісто. Накрийте його паперовим рушником і залиште в теплому місці на півгодини.
2. Ложкою для морозива буде зручно порційно брати тісто для смаження пончиків.
3. У киплячій рослинній олії обсмажте пончики до золотої скоринки.
4. Готові пончики посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.