Рецепт Португальські пончики фото

Португальські пончики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пончики
Кількість порцій: 12
Час приготування: 15 хв.

Португальські пончики від наших відрізняються тим, що вони порожні, без начинки, а також невеликого розміру.

Опис приготування:

Смачні речі з дитинства повертають нас до рідної домівки, до гучного сімейного столу. Атмосферу затишку і тепла дарують улюблені страви з сімейної скарбнички. Пончики, обсмажені в олії, посипані цукровою пудрою, з начинкою і без неї, дуже підійдуть до суботнього чаювання великою компанією.

  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
  • Швидкі дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 3 штуки
  • Масло рослинне - 300 грам
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
португальські пончики - фото крок 1
1. У великій ємності змішайте борошно, цукор, сіль і дріжджі. В іншій мисці збийте яйця, розтоплене масло і згущене молоко.
Змішайте сухі інгредієнти з рідкою сумішшю і замісити тісто. Накрийте його паперовим рушником і залиште в теплому місці на півгодини.
португальські пончики - фото крок 2
2. Ложкою для морозива буде зручно порційно брати тісто для смаження пончиків.
португальські пончики - фото крок 3
3. У киплячій рослинній олії обсмажте пончики до золотої скоринки.
португальські пончики - фото крок 4
4. Готові пончики посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Схожі рецепти