Рецепт Апельсинові пончики фото

Апельсинові пончики
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Апельсин, Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Пончики

Відмінний варіант випічки для вихідного дня - ароматні, м'які і дуже смачні пончики. Піджареної корочка, повітряна, м'яка серцевина, чудовий апельсиновий аромат, ви будете насолоджуватися!

Хіба хто-небудь з вас відязикаться від смачною і ароматною домашньої випічки, навіть якщо це будуть ось такі пончики, смажені в маслі? Я думаю, ніхто! Адже не їмо ж ми ось таку "шкідливу їжу" по три рази на день, і навіть не кожного тижня:) Так давайте ж побалуємо себе і приготуємо смачне до чаю, рецепт не складний, все робиться дуже навіть просто.

  • Апельсин - 1 штука(200 грам)
  • Сир - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 280-300 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка (без гірки! )
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Рослинна олія - 400-500 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
апельсинові пончики - фото крок 1
1. У теплому молоці розводимо сухі дріжджі з чайною ложкою цукру і залишимо хвилин на 10, нехай вони почнуть "працювати" і піднімуться пінної шапочкою.
апельсинові пончики - фото крок 2
2. Для пончиків краще вибирати тонкокорие апельсини. Ретельно вимиємо апельсин, скибочку і ubedimsya, що в ньому немає кісточок. Якщо є - прибираємо. І подрібнюємо апельсин за допомогою блендера в пюре.
апельсинові пончики - фото крок 3
3. Змішаємо в мисці протертий сир, яйце, цукор звичайний і ванільний, сіль і подрібнений апельсин.
апельсинові пончики - фото крок 4
4. Додаємо дріжджовий розчин і перемішуємо.
апельсинові пончики - фото крок 5
5. І всипаємо борошно. Замішуємо м'яке! ! тісто, яке буде липнути до рук. Для зручності руки змастити олією. Залишимо тісто в теплому місці хвилин на 30-40, нехай підійде.
апельсинові пончики - фото крок 6
6. Змащуємо стіл і руки рослинним маслом і викладаємо тісто, руками розрівнюємо його в пласт товщиною приблизно 1 см. І склянкою видавлюємо кружечки. Дірочки в кружочках я робила пальцем, так зручніше:)
апельсинові пончики - фото крок 7
7. Розігріваємо на вогні трохи більше середнього рослинне масло і смажимо пончики.
апельсинові пончики - фото крок 8
8. Смажимо до красивого золотистого кольору. У будь-якому випадку першу партію варто спробувати, не сире вони всередині, і зменшити або збільшити вогонь.
апельсинові пончики - фото крок 9
9. Викладаємо готові пончики на паперові серветки, нехай вбереться зайве масло.
апельсинові пончики - фото крок 10
10. Остигнули пончики посипаємо цукровою пудрою.
апельсинові пончики - фото крок 11
11. Ось такі вони всередині, пухнасті, м'які з маленькими шматочками апельсина і дуже смачні.

Схожі рецепти