Рецепт Пончики фото

Пончики
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Глазур, Пончики

Цей рецепт особливо сподобається тим, хто хоч раз побував в США. Саме там це блюдо популярно найбільше. Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати донати, солодкі пончики в глазурі

Прекрасні пончики, які відмінно підійдуть до чаю, кава Відмінний варіант перекусу вдома або на роботі. Глазур можете вибирати за смаком. В якості прикраси також можна використовувати кондитерську посипання. Всередину пончиків можна закласти начинку на ваш смак

  • Сухі дріжджі - 1, 5 Ст. Ложки
  • Тепле молоко - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Яєчні жовтки - 3 штуки
  • Цукор - 30 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія, шоколадна і цукрова глазур - За смаком (для смаження і прикраси)
1
В окремій ємності змішуємо тепле молоко, дріжджі, борошно і ретельно все перемішуємо. Накриваємо плівкою і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці.
2
Збиваємо в окремій ємності дріжджі з молоком, яєчні жовтки, ваніль міксером до однорідності, потім вводимо туди 1 стакан просіяного борошна, цукор і сіль. Додаємо вершкове масло і збиваємо все до однорідної маси.
Тепер додаємо борошно, що залишилося, замішуємо гладке тісто.
3
Формуємо з тіста кулю і прибираємо його в тепло на 30 хвилин під плівку. Через 30 хвилин тісто потрібно буде охолодити: ставимо в холодильник на 1 час.
Розкачуємо тісто, формуємо пончики з діркою посередині. Укладаємо їх на деко, накриваємо рушником і залишаємо на расстойку від 30 до 40 хвилин.
4
Рослинна олія наливаємо або в сковороду з глибоким дном, або у фритюрницю і підігріваємо до 180 градусів. Смажимо пончики в маслі, періодично перевертаючи, до золотистої скоринки, перекладаємо на паперові рушники.
Остужаем готові пончики. Зверху поливаємо глазур'ю і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти