Рецепт Пончики з начинкою фото

Пончики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою, Пончики

Є солодощі, які знайомі нам всім з дитинства. Коштували вони завжди копійки, а радості було! Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати смачні пончики з начинкою прямо як з дитинства!

Готувати пончики можна з різними начинками. Це може бути як заварний крем, як в моєму випадку, Флек і повидло, фрукти і багато іншого. Ви можете цілком покласти туди і солону начинку, це теж не забороняється! Також хороші пончики і без жодних начинок, просто самі по собі!

  • Борошно - 700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 2 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Дріжджі - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 штука
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Згущене молоко - 1 штука
пончики з начинкою - фото крок 1
Нагріваємо молоко. Додаємо дріжджі. Я взяла сухі. Вони швидше підходять. Кладемо дрібку солі, столову ложку цукру і ванілін. Все перемішуємо. Розбиваємо туди ж пару яєць і збиваємо. Через сито просіваємо півкіло борошна і замішуємо тісто. Ставимо в тепле місце на одну-дві години (в залежності від температури приміщення).
пончики з начинкою - фото крок 2
А поки займемося кремом. З'єднуємо стакан молока зі згущеним молоком. Досипаємо 200 грамів борошна, гарненько збиваємо. Ставимо каструльку на плиту, доводимо масу до густоти, безперервно помішуючи.
пончики з начинкою - фото крок 3
Поки ми готували крем, тісто вже підійшло. Розкачуємо його в один шар товщиною в сантиметр. Беремо чарку або невеликий стакан і вирізаємо гуртки в тесті. Виходять такі от приплюснуті кульки. Із залишків тіста катаємо куля і розгортаємо його. Доробляємо кружечки на залишках тесту.
пончики з начинкою - фото крок 4
Остиглий крем викладаємо поверх приплющених гуртків, у центр. Щоб вона розмістилася, руками розтягуємо краю. Кладемо крему десь по чайній ложці, в залежності від розміру плюшки. Загортаємо в бутон і закочує руками.
пончики з начинкою - фото крок 5
Беремо сковорідку з високими краями. Якщо у вас є фритюрниця, користуйтеся нею! Наливаємо в сковороду соняшникової олії так, щоб пончики виявилися до половини їм закриті. Розігріваємо сковороду з маслом, викладаємо туди пончики. Пріплюсніте їх руками перед цим, щоб вони краще присмажився. Смажимо з двох сторін у міру утворення скоринки. Слідкуйте за рівнем масла.
пончики з начинкою - фото крок 6
Готові пончики викладаємо на паперові серветки, які добре вбирають масло. Коли зайве масло вбереться і пончики обсохнуть, посипаємо готове ласощі цукровою пудрою. Чудові і зовсім недорогі солодощі дуже добре підійдуть до чаю!

Схожі рецепти