Рецепт Пончики з яблучною начинкою фото

Пончики з яблучною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зізнаюся, що подібне блюдо готую не так вже й часто. Все-таки не люблю довго возитися біля плити, але є у мене один рецепт, як приготувати пончики з яблучною начинкою. Ними часом і зловживаю.

Опис приготування:

Пончики з начинкою мені подобаються куди більше, ніж звичайні. Всередину можна покласти не тільки яблуко, але і грушу, ягоди і будь-які інші фрукти. А крім цього, овочі, м'ясо та інше. Готую їх на дріжджовому тесті, так що вони виходять м'якими і повітряними. Попереджаю, що готувати відразу потрібно велику порцію, адже"розлітаються" вони, ще не встигнувши охолонути.

  • Молоко - 1/2 склянки
  • Кефір - 1/2 склянки
  • Живі дріжджі - 50 грам
  • Цукровий пісок - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Борошно - 300-400 грам
  • Яблуко - За смаком
пончики з яблучною начинкою - фото крок 1
1. У миску вливаю молоко і кефір, підігрівають їх до кімнатної температури, розчиняю в суміші дріжджі, слідом додаю цукор (100 грамів) і яйце.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 2
2. Ретельно перемішую суміш, вливаю 2 столові ложки соняшникової олії.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 3
3. Борошно заздалегідь просівають, порційно всипав її в миску до рідким продуктам, замішую тісто, залишаю його на 60 хвилин.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 4
4. Яблука мою і очищаю від шкірки і насіння, натираю їх на крупній тертці, додаю до них 50 грамів цукрового піску.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 5
5. Тест (що підійшло) відриваю шматочки, руками розминають кожен в невелику коржик, в центр якої викладаю терте яблуко, Защипуємо щільно начинку.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 6
6. Залишаю пончики на 15 хвилин, потім ставлю сковороду на вогонь, наливаю в неї соняшникова олія і кладу на розігріту поверхню пончики.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 7
7. Обсмажую їх з двох сторін до рум'яної скоринки.
пончики з яблучною начинкою - фото крок 8
8. Викладаю пончики на тарілку. Подаю к столу. Краще почекати, щоб вони охололи, але їх"розмітають" прямо зі сковороди.

Схожі рецепти