Рецепт Пісочний пиріг з чорницею фото

Пісочний пиріг з чорницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Чорниця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Пісочний пиріг з чорницею не залишить нікого байдужим. Він розсипчастий, ніжний. Одна моя подруга постійно робить його на Великдень! Хоча пісочний пиріг з чорницею підійде для будь-якого випадку. Він смачний!

Для пісочного пирога з чорницею можна брати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди. Їх спочатку, потрібно помити холодною водою, щоб звільнити від шматочків льоду. Ну і звичайно, чорницю можна замінити на інші ягоди. Цукор в тісто додайте разом з пахтою. Приготування торта зовсім нескладна, його можна робити недільного ранку, щоб порадувати всю сім'ю. Успіхів і приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 12 Ст. Ложок(10 ложок - в пиріг)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Порошок для випічки - 12 чайних ложок
  • Сода - 12 чайних ложок
  • Бавовна - 34 склянок
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - За смаком
  • Коричневий цукор - 14 склянок
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 1
Холодне масло змішайте з борошном і ложкою солі.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 2
Частина отриманої крупки відкладіть в чашку.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 3
До борошна долийте 34 чашки сколотин, розмішати, додати яйце і ванілін.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 4
Міксером замісіть тісто на високій швидкості протягом 1 хвилини.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 5
До тесту додати чорницю.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 6
Тісто акуратно перемішати лопаткою.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 7
В відкладену крупку додайте коричневий цукор і 2 ст. Ложки олії.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 8
Тісто з чорницею посипте крупкою.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 9
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 50-55 хвилин.
пісочний пиріг з чорницею - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти