Пісочні горішки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Горішки - ці ласощі улюблене з дитинства. Ми їх готували ще разом з мамою. Їх смак неможливо забути. Та й готуються вони дуже просто. Але для їх приготування потрібна форма - Orešnica.
Опис приготування:
Цей рецепт не потребує реклами. Діти змітають ці горішки моментально! У начинку разом зі згущеним молоком можна додати трохи волоських горіхів або чорносливу.
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 2 склянки
- Згущене молоко - 350 грам (варене)
М'яке вершкове масло з'єднайте з яйцем.
Додайте цукор і борошно. Замісити пластичне тісто, щоб воно не липло до рук.
Скачайте з тіста невеликі кульки, трохи менше волоського горіха.
Випікайте їх в спеціальній формі для горішків. Дайте охолонути.
Наповніть їх вареним згущеним молоком і з'єднайте в"горішок" . З боків акуратно обріжте ножем зайве тісто.
Приємного чаювання!