Пісочні кільця з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати пісочний кільця з горіхами по ГОСТу? виявляється, зробити це в домашніх умовах досить просто. Тепер відтворити знайомий смак з дитинства можна своїми руками в домашніх умовах.
Якщо у вас гості на порозі або ви хочете побалувати близьких смачним печивом "з дитинства", то раджу приготувати пісочний кільця з горіхами. Це традиційний рецепт приготування пісочного тіста, яке ідеально доповнюється смаженим подрібненим арахісом. Щоб горіхи краще трималися на поверхні, перед тим, як ними посипати печиво, змастіть поверхню збитим яєчним білком.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 130 грам
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 1 штук
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Горіхи - 70 грам
- Ванілін - За смаком
1. Завжди хотіла приготувати пісочний кільця з горіхами по ГОСТу. Так би язикати, відновити смак дитинства. У нас таке печиво продавали в школі. Сьогодні я вам розповім, як його приготувати вдома. Підготуйте інгредієнти.
2. Замішуємо класичне пісочне тісто: в розм'якшене вершкове масло додаємо розпушувач, яйце, цукор і борошно. Я замішую таке тісто зазвичай в кухонному комбайні. Якщо ви робите це вручну, то масло можна навіть натерти на тертці або розім'яти виделкою.
3. Тісто повинне вийти еластичним, як пластилін. Відправляємо його в холодильник на 30 хвилин. Тим часом займемося горіхами.
4. Очищений арахіс трохи підсмажуємо, після чого охолоджуємо і дрібно подрібнюємо. Висипаємо його в широку тарілку і відставляємо поки в сторону.
5. Розкачуємо пласт тіста, вирізаємо наше печиво спеціальними формами (якщо форм немає, скористайтеся звичайною чашкою широкого діаметра). Обов'язково зробіть в середині невелику виїмку.
6. Щоб горіхи краще прилипли до заготовок - змастіть поверхню збитим білком. Вмочуємо кожне кільце і викладаємо на форму для випікання.
7. Відправляємо запікатися наше печиво при температурі 180 градусів в духовку на 25 хвилин. Після випікання дістаємо печиво, даємо йому повністю охолонути.
8. От і все, наші пісочний кільця з горіхами готові! Приємного вам чаювання!