Пісочне печиво з медом
(покроковий рецепт з фото)
Люблю я робити на вечір якусь просте солодке. Вже не пам'ятаю, скільки часу назад перестала купувати готові борошняні вироби до чаю. Весь час готую сама і не боюся пробувати нове.
На цей раз я поділюся з вами, як приготувати пісочне печиво з медом. Проста випічка швидко розійдеться за столом. Все тому, що вона має всім знайомий смак з дитинства. Але ми додамо ще волоських горіхів для різноманітності. Такі печеньки можна запікати часто, адже вони дуже легкі в приготуванні.
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Волоський горіх - 6 Ст. Ложок
- Мед - 3 Ст. Ложки
Розм'якшене вершкове масло порубати ножем з борошном в мисці. В іншій мисці змішайте яйце з цукром виделкою.
Потім змішайте інгредієнти з обох мисок. Замісити тісто. Залиште його на 30 хвилин в холодильнику.
Горіхи подрібнити в крупну крихту.
З тіста зробіть гуртки, наприклад, склянкою.
Половину шматочків тесту трохи присипте цукром і покладіть на них горіхи. Другою половиною гуртків укрийте печиво зверху і добре заліпити по краях.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте печиво протягом 20 хвилин.
Розтопіть мед і полийте їм готове печиво. Приємного чаювання!