Рецепт Пісочне печиво «Оленка в пелюшці» фото

Пісочне печиво «Оленка в пелюшці»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Російська випічка розсипчаста, м'яка. Готується вона легко і швидко! А одним з найяскравіших представників є печиво "оленка в пелюшці" . Приготовим?

Це печиво родом з дитинства. Пам'ятаю, ще бабуся готувала нам його зі смородиновим варенням або вишнями. Я недавно випадково натрапила на рецепт бабусі, як приготувати печиво "оленка в пелюшці" . Спробуйте і Ви!

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Молоко - 200 грам
  • Борошно - 600 грам
  • Дріжджі - 3/4 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
  • Варення - За смаком
пісочне печиво
Розігрійте духовку до 180 градусів. Розтопити масло в мікрохвильовій печі або в сотейнику на слабкому вогні.
пісочне печиво
Збийте тепле масло з 200 грам теплого молока на середній швидкості.
пісочне печиво
У мисці змішайте 600 г. Борошна і 3/4 ст. L. Дріжджів.
пісочне печиво
До суміші молока з маслом додайте 100 г. Рослинної олії. Цю масу введіть в борошняну суміш, замісіть м'яке тісто.
пісочне печиво
Розділити тісто 5 частин.
пісочне печиво
Розкачайте тісто в коло, посипте цукром.
пісочне печиво
Розділіть коло на 12 малих трикутників. Використовуйте густе варення, щоб начинка не витекла.
пісочне печиво
Загорніть тісто в рогалики. Дайте рогалики піднятися, це може зайняти до 2 годин.
пісочне печиво
Викладіть рогалики на деко і випікайте 20 хвилин при 180. Поки печиво ще тепле, щедро посипте його цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти