Рецепт Пісочне печиво без цукру фото

Пісочне печиво без цукру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі відмінний рецепт приготування печива без цукру. Якщо ви хочете скинути пару зайвих кілограмів або просто вирішили відязикатися від цукру - то цей рецепт для вас.

Опис приготування:

Це печиво можна випікати з чим завгодно. Іноді я умочують верх в цукор і печу, кладучи печеньки цукром до верху. Ще також можна використовувати мак, кунжут, корицю… та що придумаєте! Саме тісто дуже хрустке, так і тане в роті. А готується дуже швидко. Не пропустіть рецепт такою класною випічки без цукру.

  • Маргарин - 250 грам
  • Крем - 300 грам
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Змішайте борошно з розпушувачем.
2
Маргарин розтопіть на водяній бані. Змішайте зі сметаною.
3
З усіх інгредієнтів замісити тісто. Надішліть його на 30 хвилин в холодильник. Потім розкачайте і виріжте по своєму бажанню хоч формочками, хоч склянкою або ж просто ножем.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво на змащеному олією деку 15-20 хвилин.
5
Смачного!

Схожі рецепти