Пісочне печиво без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відмінний рецепт приготування печива без цукру. Якщо ви хочете скинути пару зайвих кілограмів або просто вирішили відязикатися від цукру - то цей рецепт для вас.
Це печиво можна випікати з чим завгодно. Іноді я умочують верх в цукор і печу, кладучи печеньки цукром до верху. Ще також можна використовувати мак, кунжут, корицю… та що придумаєте! Саме тісто дуже хрустке, так і тане в роті. А готується дуже швидко. Не пропустіть рецепт такою класною випічки без цукру.
- Маргарин - 250 грам
- Крем - 300 грам
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Змішайте борошно з розпушувачем.
2
Маргарин розтопіть на водяній бані. Змішайте зі сметаною.
3
З усіх інгредієнтів замісити тісто. Надішліть його на 30 хвилин в холодильник. Потім розкачайте і виріжте по своєму бажанню хоч формочками, хоч склянкою або ж просто ножем.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво на змащеному олією деку 15-20 хвилин.
5
Смачного!