Рецепт Пісочне печиво без яєць фото

Пісочне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-18
Час приготування: 45 хв.

Якщо в холодильнику не вистачає необхідних інгредієнтів, а побалувати себе випічкою все-таки хочеться, тоді цей простий рецепт пісочного печива без яєць виручить вас в будь-який час.

Опис приготування:

Неймовірно простий рецепт пісочного печива без яєць стане справжньою знахідкою, якщо на порозі виявилися несподівані гості і хочеться подати що-небудь до чаю. М'яке і хрустке, воно просто незамінне в кулінарних записах кожної господині.

  • Борошно - 400 грам
  • Порошок заварного крему - 100 грам
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
пісочне печиво без яєць - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднати просіяне з розпушувачем борошно і порошок заварного крему. Акуратно перемішати.
пісочне печиво без яєць - фото крок 2
2. Розтоплене вершкове масло (в рецепт приготування пісочного печива без яєць можна також використовувати рослинне масло без запаху) з'єднати з цукром і як слід перемішати, щоб цукор розчинився. Акуратно з'єднати з сухими інгредієнтами. Додати ванільну есенцію або щіпку ваніліну.
пісочне печиво без яєць - фото крок 3
3. Далі слідує процес ретельного замісу м'якого, однорідного тесту. Якщо час дозволяє, його краще залишити потім на 30-40 хвилин, щоб воно"відпочило" , загорнувши в харчову плівку, наприклад.
пісочне печиво без яєць - фото крок 4
4. З отриманої маси потрібно сформувати невеликі кульки, які прим'яти виделкою або руками. Якщо тісто буде тонке, більш хрустким буде пісочне печиво без яєць в домашніх умовах, чим товще - тим м'якше воно буде. Викласти на деко або форму для запікання і відправити в розігріту духовку.
пісочне печиво без яєць - фото крок 5
5. Випікаються такі печива дуже швидко - всього 10-13 хвилин. Важливо не пересушити їх в духовці. Ось такий простий рецепт пісочного печива без яєць. Його потрібно остудити трохи, можна зверху присипати цукровою пудрою і подавати до столу.

Схожі рецепти