Пісний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Пісний пиріг з яблуками - пиріг, який незважаючи на свою приналежність до категорії пісних страв, вражає багатством і насиченістю смаків і ароматів. Готується просто, виходить дуже смачним!
Пропоную вашій увазі простий рецепт пісного пирога з яблуками, який може стати в нагоді вам ще й в приготуванні пісного печива або тарталеток, оскільки тісто для них готується точно так же. Я, втім, в пост неодмінно готую саме пісний пиріг з яблуками - він дуже смачний сам по собі, а також дозволяє експериментувати з різними смаковими добавками типу цедри лимона або апельсина, імбиру і мн. Ін. Скільки разів готувала цей пиріг - завжди виходить дуже смачно, із задоволенням лопають і діти, і дорослі. Так що рецепт перевірений особисто, і ви можете не сумніватися - якщо зробите все як показано, у вас вийде дуже смачний пісний пиріг з яблуками
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2/3 склянки
- Вода крижана - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Яблука - 3 штуки
- Цукрова пудра - 100 грам
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - - За смаком