Пісні яблучні кекси
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам секрет того, як я готую випічку, яку, в основному, роблю кожен день. Відкриваю холодильник і шафки - і просто дивлюся, які з продуктів можна поєднувати, щоб зробити смакоту!
Тому я часто роблю пісні страви в звичайні дні. Адже вони не менш смачні. Прочитайте, як приготувати пісні яблучні кекси. Вони запікаються всього 25 хвилин. Їх можна встигнути подати і на сніданок. Плюс, вам не потрібно ніяких дріжджів для того, щоб тісто настоялося. Все швидко, просто і, природно, неймовірно смачно.
- Борошно - 200 грам
- Ізюм світлий - 50 грам
- Яблуко - 250 грам
- Цукор - 70 грам
- Рослинна олія - 75 мілілітрів
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 30 грам
Яблука помийте і очистіть від шкірки, видаліть у них серцевину з насінням, наріжте фрукти шматочками.
У мисці з'єднайте яблука з маслом і цукром. Добре перемішайте. Подрібніть їх до стану пюре блендером.
Тепер в пюреобразную масу додайте борошно, розпушувач, родзинки і корицю. Замішайте тісто.
Розкладіть тісто по формах, які трохи змастіть вершковим маслом.
Запікайте кекси при 180 градусах протягом 25 хвилин. Приємною дегустації!