Пісні пампушки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дивно повітряні і м'які пампушки, які випікаються в духовці і готуються з пісного тіста. Для цієї випічки потрібно мінімум інгредієнтів і часу, а виходить вона дуже смачною. Спробуйте!
Для додання пампушками різних смаків замість ванільного цукру можна використовувати цедру цитрусових або прянощі. Також можна замінювати частину білої пшеничної муки житньої, кукурудзяної або цільнозерновий.
- Борошно пшеничне - 350-370 грам(1 сорт)
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукровий пісок - 50 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка (або винний)
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль кухонна - 1/4 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти, враховуючи, що яблучний оцет можна замінити лимонним соком або розведеною у воді лимонною кислотою (1/4 середня лінія).
Влийте воду в глибоку миску, розчиніть в ній цукор, ванільний цукор і сіль.
Додайте оцет, соняшникова олія, а також суміш борошна і розпушувача, всипаючи її при одночасному просеивании, замісіть тісто.
Воно повинно бути досить м'яким, щоб пампушки згодом вийшли повітряними.
Готове тісто розділити на 10-12 частин, сформуйте з них невеликі кульки.
Додайте кульки на деку, присипаному борошном. Випікайте пісні пампушки в духовці, розігрітій до 190 градусів, протягом 25-30 хвилин.
При випіканні пампушки помітно збільшуються в розмірах, набувають легкість.