Рецепт Пампушки пісні фото

Пампушки пісні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ділюся рецептом приготування пампухів пісних і дуже смачних. Рекомендую і вам спробувати, це зовсім не складно! Я раніше ось думала, що випічка на дріжджах складна, але це не так! переконайтеся самі!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт пампухів пісних і смачних. Я ось довгий час думала, що пост - це дуже нудно. Але одна моя подруга відкрила мені секрет, що пісна і вегетаріанська їжа часто схожі, ось тільки сучасних вегетаріанців стало багато настільки, що вони і своє виробництво налагодили, і багато чого придумали цікавого. В цьому випадку я у них"позичила" замінник звичайного молока - мигдальне молоко. Нехай воно коштує дорожче, але ж дуже смачне, жирне і для випічки підходить! Рекомендую і вам спробувати!

  • Вода тепла - 200 мілілітрів
  • Молоко мигдальне - 100 мілілітрів (можна будь-веганські"молоко" зразок соєвого, кокосового або мигдального)
  • Борошно - 800 грам
  • Дріжджі - 35 грам (свіжі)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Зелень - 1 За смаком (для прикраси)
  • Спеції - 1 За смаком
пампушки пісні - фото крок 1
1. Спочатку змішаємо підігріті воду і молоко, додамо сюди дріжджі і по одній чайній ложці цукру і борошна. Перемішаємо - і чекаємо, поки суміш заграє і ось така шапочка з'явиться.
пампушки пісні - фото крок 2
2. Тепер замісити тісто. До опарі додати борошно, масло і сіль, перемішаємо. Борошно всипаємо не всю відразу, а поступово, щоб не було грудок. Накриємо рушником, чекаємо, щоб тісто збільшилася в півтора-два рази.
пампушки пісні - фото крок 3
3. Обминали, і ще раз вимісити тісто. Ліпимо з нього ось такі кульки, садовить їх поряд один до одного, сплющуючи з боків і надаючи форму пампушок. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
пампушки пісні - фото крок 4
4. От і все! Подаємо до столу, натерши часничком і посипавши зеленню. Насолоджуємося смаком!

Схожі рецепти