Рецепт Пампушки в духовці фото

Пампушки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
ПП рецепти
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 35-40
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Домашній рецепт, як приготувати пампушки в духовці, дуже простий і знайомий багатьом з дитинства. Особливо їх смак знають ті, хто проживає або часто гостює в селі, де є домашні молочні продукти.

Опис приготування:

Такі пампушки гарні тим, що їх в результаті виходить дуже багато і зберігаються вони більше тижня, але при цьому залишаються свіжими. Продукти для таких пампушок можна купити в будь-якому магазині, вони доступні і недорогі. Готові пампушки можна подавати з медом, варенням або згущеним молоком до молока або чаю.

  • Борошно - 0, 6 кілограма
  • Кефір - 0, 5 L
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Маргарин - 100 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - 1, 5 Ст. Ложки
пампушки в духовці - фото крок 1
1. Розтоплюємо маргарин на вогні або в мікрохвильовій печі. В окремій мисці змішуємо кефір з яйцями, всипаємо цукор, трохи борошна і перемішуємо. Вливаємо остиглий маргарин, ще раз перемішуємо.
пампушки в духовці - фото крок 2
2. Порційно всипаємо просіяне борошно, замішуємо густе і міцне тісто. Накриваємо його рушником і залишаємо відпочити на 30-40 хвилин.
пампушки в духовці - фото крок 3
3. Від тесту відщипуємо шматочки. Поверхня присипаємо борошном, розгортаємо коржі товщиною близько одного сантиметра.
пампушки в духовці - фото крок 4
4. Склянкою або інший круглою формою вирізаємо пампушки, перекладаємо їх на змащене маслом деко. Вилки не протикає, а трохи придавлюємо кожну.
пампушки в духовці - фото крок 5
5. Випікаємо в духовці при 180 градусів до повної готовності (рум'яної скоринки). Готові пампушки перекладаємо в тарілку.

Схожі рецепти