Пісні дріжджові булочки
(покроковий рецепт з фото)
Спочатку передісторія. Під час посту так захотілося булочок, і я в процесі пошуків натрапила на чудовий рецепт. Вийшло просто чудово! І дуже хочу тепер їм поділитися, дивіться!
Спочатку їх готували з компотний яблуками, але я обійшлася і без них. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пісні дріжджові булочки. Я покроково і докладно поясню рецепт. Ви легко освоїте процес приготування, навіть якщо раніше жодного разу їх не готували.
- Борошно - 450 грам
- Сухі дріжджі - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підігрійте воду до 37 градусів. У склянку з цукром і дріжджами вливайте воду, помішуючи. Залиште суміш набухати на 10 хвилин.
Просійте борошно, додайте сіль. Влийте розведені дріжджі. Замішайте в тісто, зробіть колобок. Приберіть його в тепле місце на півтори години.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть деко олією. З тіста зробіть булочки, викладіть їх. І дайте їм настоятися 15 хвилин.
Змастіть вироби маслом і приберіть в духовку на 30 хвилин.