Рецепт Пісна морквяна пряник фото

Пісна морквяна пряник
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В пост теж хочеться порадувати сім'ю солоденьким. Хочу запропонувати вам приготувати смачну корвіжку морквяну. Рецепт простий, перевірений, пробуйте!

Опис приготування:

Пиріг виходить неймовірно ароматним завдяки кориці, імбиру. Можна додати дрібку ваніліну або пакетик ванільного цукру, або мускатного горіха, апельсинової цедри. Пробуйте, експериментуйте зі спеціями, шукайте свій варіант. Хай щастить!

  • Морква велика - 1 штука
  • Яблуко соковите - 1 штука
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Цукор - 100 грам
  • Rafinirovannoe масло - 3-4 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 1-2 Щепоток
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
пісна морквяна пряник - фото крок 1
Приготуйте продукти згідно зі списком. Очистіть моркву.
пісна морквяна пряник - фото крок 2
Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку і розпушувач.
пісна морквяна пряник - фото крок 3
Всипте корицю, імбир і кунжут. Перемішайте.
пісна морквяна пряник - фото крок 4
Морква і яблуко без шкірки натріть на дрібній тертці. Яблуко можна натерти і на великій. Додайте до сипучим продуктам їх і полийте олією.
пісна морквяна пряник - фото крок 5
Замісити тісто. Спочатку замішують ложкою, а коли стане важко, місите руками. Через пару хвилин у вас вийде в'язкий щільний грудку тіста.
пісна морквяна пряник - фото крок 6
Візьміть форму не великого діаметру. Застелите папером, змастіть рафінованим маслом. Розподіліть тісто і відправте в духовку на 30-35 хвилин, температура духовки 180 градусів.
пісна морквяна пряник - фото крок 7
Морквяна пряник готова. Остудіть у формі. Зніміть кільце, приберіть папір. Готовий пиріг посипте за бажанням цукровою пудрою. Різати можна тільки в охолодженому вигляді. Приємного!

Схожі рецепти