Рецепт Морквяна пряник фото

Морквяна пряник
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пряники

В якості корисного і смачного ласощі до чаю для дітей і дорослих пропоную дуже простий рецепт морквяної пряники з родзинками і ароматними спеціями.

Цей рецепт приготування морквяної пряники хороший тим, що в нього можна використовувати найрізноманітніші добавки і спеції. Прекрасно поєднується з морквою яблуко, курага і цукати. При цьому, саме тісто готується досить швидко і просто. Подавати до столу випічку можна з цукровою пудрою, згущеним молоком, сметаною. Також при бажанні ви можете просочити корж солодким сиропом, наприклад.

  • Морква - 3 штуки
  • Ізюм - 100 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 100-150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 350 грам (приблизно)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 щіпка (ваніль, обкладинка, імбир, кардамон і TD)
морквяна пряник - фото крок 1
1. Очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Тим часом залийте гарячою водою родзинки, потім обсушити трохи і додайте до моркви. Викладіть розм'якшене вершкове масло.
морквяна пряник - фото крок 2
2. Додайте цукор (його кількість залежить від ваших смакових уподобань), щіпку солі. Vbeyte яйця. Для аромату в рецепт приготування морквяної пряники використовуйте улюблені спеції.
морквяна пряник - фото крок 3
3. Борошно просійте з розпушувачем. У кілька етапів всипати, ретельно перемішуючи. Тісто має вийти однорідним і без грудочок. Крім борошна можна додати трохи манної крупи.
морквяна пряник - фото крок 4
4. Духовку розігрійте до 180 градусів. Тісто перекладіть у жароміцних форму. Розрівняйте верх і відправте запікатися.
морквяна пряник - фото крок 5
5. Тепер ви знаєте, як приготувати морквяну пряник. Хвилин через 40 вона буде готова. Ось така смакота вийде. Остудіть трохи і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти