Пишні оладки на кефірі і дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати вашу сім'ю смачним сніданком? Тоді в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пишні оладки на кефірі і дріжджах. Оладки виходять повітряними, рум'яними і дуже смачними.
У рецепті описано, як приготувати пишні оладки на кефірі і дріжджах. Оладки виходять повітряними і рум'яними, вони дуже подобаються дітям. Оладки потрібно їсти з варенням, povidlom, можна поливати їх гарячим шоколадом. Дуже добре підходять на сніданок і полуденок. Спробуйте різні варіанти сервіровки, додайте свіжих ягід (наприклад, полуницю або малину) - і звичайні оладки стануть маленьким кулінарним шедевром.
- Кефір - 1 Склянка
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Пшеничне борошно вищого гатунку - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Пісне масло для смаження - 1 Ст. Ложка
1
Злегка підігрійте кефір, не доводячи його до кипіння.
2
Перелийте в миску і додайте дріжджі і борошно. Перемішайте, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
3
Коли тісто стане пишним, додайте яйце, сіль і цукор. Перемішайте, накрийте і залиште на 15 хвилин.
4
Ложкою наберіть тісто, викладайте його на розігріту сковороду з маслом.
5
Обсмажте до золотистої скоринки.