Пишні млинці на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати пишні млинці на дріжджах - справа однієї години. Відразу ставиться опара, після чого готується основне тісто. Якщо воно буде гущі, ніж потрібно, вийдуть оладки.
Опис приготування:
Приготувати пишні млинці на дріжджах дуже просто, але для цього потрібен певний час. Якщо зробити тісто густим, будуть пишні оладки, якщо трохи рідше - млинці. Вони відмінно поєднуються з будь-яким напоєм і стануть відмінним рішенням для частування нежданих гостей.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 350 мілілітрів
- Дріжджі - 5 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
1. Готуються млинці за цим рецептом дуже просто. Для початку підготуйте всі інгредієнти і трохи підігрійте молоко.
2. В молоко додаємо дріжджі і цукор. Розводимо за допомогою віночка.
3. Додаємо трохи борошна, залишаємо тісто в теплому місці на 20 хвилин.
4. Окремо розтираємо жовтки з цукром, а білки збиваємо окремо.
5. Коли опара підійде, вливаємо яєчну суміш і окремо вводимо білки. Розмішуємо все і залишаємо ще на 20 хвилин.
6. Обсмажуємо млинці з двох сторін до рум'яної скоринки.
7. Після обсмажування кожен млинець змащуємо вершковим маслом.
8. Ось такі гарні вони виходять в готовому вигляді.