Пишні млинці на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати пишні млинці на дріжджах - справа однієї години. Відразу ставиться опара, після чого готується основне тісто. Якщо воно буде гущі, ніж потрібно, вийдуть оладки.
Приготувати пишні млинці на дріжджах дуже просто, але для цього потрібен певний час. Якщо зробити тісто густим, будуть пишні оладки, якщо трохи рідше - млинці. Вони відмінно поєднуються з будь-яким напоєм і стануть відмінним рішенням для частування нежданих гостей.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 350 мілілітрів
- Дріжджі - 5 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
1. Готуються млинці за цим рецептом дуже просто. Для початку підготуйте всі інгредієнти і трохи підігрійте молоко.
2. В молоко додаємо дріжджі і цукор. Розводимо за допомогою віночка.
3. Додаємо трохи борошна, залишаємо тісто в теплому місці на 20 хвилин.
4. Окремо розтираємо жовтки з цукром, а білки збиваємо окремо.
5. Коли опара підійде, вливаємо яєчну суміш і окремо вводимо білки. Розмішуємо все і залишаємо ще на 20 хвилин.
6. Обсмажуємо млинці з двох сторін до рум'яної скоринки.
7. Після обсмажування кожен млинець змащуємо вершковим маслом.
8. Ось такі гарні вони виходять в готовому вигляді.