Пиріжки з тіста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 18-20
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Наслідки випічка - це відмінний варіант для всієї родини на кожен день. Поспішаю поділитися з вами нескладним рецептом, як приготувати пиріжки з тесту дріжджового з м'ясною або грибною начинкою.
Опис приготування:
Тісто не зовсім класичне, з ним пиріжки виходять надзвичайно повітряними і дуже смачними. Що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати: рис з яйцем, смажені гриби, м'ясний фарш, картопля. Вибирайте те, що вам більше до душі.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Склянка
- Борошно - 4.5 склянки (приблизно)
- Вода - 1/3 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Начинка - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. У невеликій мисці з'єднайте теплу воду з дріжджами і ложкою цукру. Залиште на 5 хвилин.
2. Окремо збийте з цукром яйця, додайте сметану.
3. Викладіть в миску опару.
4. Додайте сіль і просіяне борошно.
5. Замісити тісто, накрийте його плівкою або рушником і залиште в теплі на годинку-півтори.
6. Тісто добре підійшло, а значить можна приступати до основного процесу. Викладіть тісто на робочий стіл, присипаний борошном, розділіть на невеликі шматочки.
7. Сформуйте невелику коржик і в центр викладіть начинку. Akkuratno кінець палиці.
8. Готові пиріжки викладайте на присипану борошном поверхню, прикривши харчовою плівкою.
9. Після розігрійте рослинне масло на сковороді і смажте пиріжки під кришкою з двох сторін до рум'яної.
10. Смачного!