Пиріжки з рисом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні, дуже ніжні і м'які пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах - це відмінна ідея для пікніка або перекусу, а також доповнення до першої страви.
Опис приготування:
1. Молоко трохи нагріти і додати дріжджі. Всипати цукор, добре перемішати і залишити на час.
2. Вершкове масло розтопити і злегка остудити.
3. Яйця збити в невеликій мисочці.
4. Коли дріжджі почали"працювати" влити в опару масло і яйця.
5. Всипати поступово борошно, просіяне з сіллю, замішуючи тісто. Воно має бути м'яким, еластичним, не крутим, але і не липнути до рук. В рецепт приготування пиріжків з рисом і цибулею можна також використовувати і бездріжджове тісто.
6. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці.
7. Мал залити холодною водою і відправити на вогонь.
8. Після закипання підсолити трохи і варити близько 5 хвилин, потім добре остудити.
9. Пір'я зеленої цибулі вимити і як слід обсушити.
10. Мал остудити і з'єднати з подрібненим луком.
11. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, в пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах можна додати відварене яйце, нарізане кубиками.
12. Коли тісто підійшло, його потрібно розділити на невеликі кульки.
13. Кожен розкачати і викласти в центр начинку.
14. Щільно заліпити краї і відправити на деко, змащений олією. Верх змастити жовтком для рум'яності.
15. Випікати пиріжки в розігрітій духовці близько 20 хвилин.
Ось і весь простий рецепт пиріжків з рисом і цибулею. Це досить економний і дуже смачний варіант домашньої випічки.
- Дріжджі - 40 грам(Можно использовать и сухие)
- Борошно - 1 кілограм
- Молоко - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки(+ жовток)
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Мал - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйце - 3-4 штук (для начинки (по бажанню))
2. Вершкове масло розтопити і злегка остудити.
3. Яйця збити в невеликій мисочці.
4. Коли дріжджі почали"працювати" влити в опару масло і яйця.
5. Всипати поступово борошно, просіяне з сіллю, замішуючи тісто. Воно має бути м'яким, еластичним, не крутим, але і не липнути до рук. В рецепт приготування пиріжків з рисом і цибулею можна також використовувати і бездріжджове тісто.
6. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці.
7. Мал залити холодною водою і відправити на вогонь.
8. Після закипання підсолити трохи і варити близько 5 хвилин, потім добре остудити.
9. Пір'я зеленої цибулі вимити і як слід обсушити.
10. Мал остудити і з'єднати з подрібненим луком.
11. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, в пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах можна додати відварене яйце, нарізане кубиками.
12. Коли тісто підійшло, його потрібно розділити на невеликі кульки.
13. Кожен розкачати і викласти в центр начинку.
14. Щільно заліпити краї і відправити на деко, змащений олією. Верх змастити жовтком для рум'яності.
15. Випікати пиріжки в розігрітій духовці близько 20 хвилин.
Ось і весь простий рецепт пиріжків з рисом і цибулею. Це досить економний і дуже смачний варіант домашньої випічки.