Рецепт Пиріжки з рисом і цибулею фото

Пиріжки з рисом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Зелень , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Апетитні, дуже ніжні і м'які пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах - це відмінна ідея для пікніка або перекусу, а також доповнення до першої страви.

Опис приготування:

1. Молоко трохи нагріти і додати дріжджі. Всипати цукор, добре перемішати і залишити на час.

2. Вершкове масло розтопити і злегка остудити.

3. Яйця збити в невеликій мисочці.

4. Коли дріжджі почали"працювати" влити в опару масло і яйця.

5. Всипати поступово борошно, просіяне з сіллю, замішуючи тісто. Воно має бути м'яким, еластичним, не крутим, але і не липнути до рук. В рецепт приготування пиріжків з рисом і цибулею можна також використовувати і бездріжджове тісто.

6. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці.

7. Мал залити холодною водою і відправити на вогонь.

8. Після закипання підсолити трохи і варити близько 5 хвилин, потім добре остудити.

9. Пір'я зеленої цибулі вимити і як слід обсушити.

10. Мал остудити і з'єднати з подрібненим луком.

11. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, в пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах можна додати відварене яйце, нарізане кубиками.

12. Коли тісто підійшло, його потрібно розділити на невеликі кульки.

13. Кожен розкачати і викласти в центр начинку.

14. Щільно заліпити краї і відправити на деко, змащений олією. Верх змастити жовтком для рум'яності.

15. Випікати пиріжки в розігрітій духовці близько 20 хвилин.

Ось і весь простий рецепт пиріжків з рисом і цибулею. Це досить економний і дуже смачний варіант домашньої випічки.


  • Дріжджі - 40 грам(Можно использовать и сухие)
  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки(+ жовток)
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Мал - 200 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйце - 3-4 штук (для начинки (по бажанню))
1. Молоко трохи нагріти і додати дріжджі. Всипати цукор, добре перемішати і залишити на час.

2. Вершкове масло розтопити і злегка остудити.

3. Яйця збити в невеликій мисочці.

4. Коли дріжджі почали"працювати" влити в опару масло і яйця.

5. Всипати поступово борошно, просіяне з сіллю, замішуючи тісто. Воно має бути м'яким, еластичним, не крутим, але і не липнути до рук. В рецепт приготування пиріжків з рисом і цибулею можна також використовувати і бездріжджове тісто.

6. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці.

7. Мал залити холодною водою і відправити на вогонь.

8. Після закипання підсолити трохи і варити близько 5 хвилин, потім добре остудити.

9. Пір'я зеленої цибулі вимити і як слід обсушити.

10. Мал остудити і з'єднати з подрібненим луком.

11. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, в пиріжки з рисом і цибулею в домашніх умовах можна додати відварене яйце, нарізане кубиками.

12. Коли тісто підійшло, його потрібно розділити на невеликі кульки.

13. Кожен розкачати і викласти в центр начинку.

14. Щільно заліпити краї і відправити на деко, змащений олією. Верх змастити жовтком для рум'яності.

15. Випікати пиріжки в розігрітій духовці близько 20 хвилин.

Ось і весь простий рецепт пиріжків з рисом і цибулею. Це досить економний і дуже смачний варіант домашньої випічки.

Схожі рецепти