Пиріжки з бананами
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайні і дуже смачні пиріжки з бананами в домашніх умовах - відмінна альтернатива традиційної випічки! Ви оціните ці пиріжки, вони стануть вашими улюбленими.
Цікавий варіант начинки для пиріжків - банан. Виходить випічка дуже смачною і незвичайної. Готуються ці пиріжки досить просто, але від охочих спробувати відбою не буде
- Борошно - 450 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Щепоток
- Банан - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
1. Тісто для таких пиріжків дуже легке: підігрійте молоко, розчиніть в ньому цукор і дріжджі. Додайте до нього сіль, яйце і вершкове масло. Перемішайте все віночком, всипте просіяне борошно і добре замісити тісто. Воно повинно бути еластичним. Я накрила його рушником і поставила в тепле місце.
2. Класичний рецепт пиріжків з ківі включає в себе начинку тільки з ківі, але я вирішила поекспериментувати і додала ще яблука. Крім цього, начинку кожного пиріжка я притрушують трохи цукровою пудрою. По бажанню, можете додати і цедру лимона.
3. Скачайте тісто джгутом і наріжте невеликі шматочки (приблизно 4 см). Кожен шматочок розкачайте і викладіть начинку. Я формувала пиріжки овальної форми і повертала їх півмісяцем. Перед відправкою в духовку дайте їм постояти близько 25 хвилин, після чого можна випікати. В середньому вони коштують в духовій шафі 20 хвилин.
4. Не забудьте помазати їх яйцем. Випікаються пиріжки при розігрітій духовці до 180 градусів. Після витягування можете присипати їх цукровою пудрою.