Пиріжки на сковороді на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Готуємо прекрасні пиріжки для всієї родини. Рецепт пиріжків на сковороді на кефірі вам в цьому і допоможе!
Опис приготування:
Будемо готувати домашні дріжджові пиріжки з начинкою з квашеної капусти. Спочатку здавалося, що така начинка не дуже смачна буде, але це не так. Для приготування пиріжків на сковороді на кефірі нам знадобиться самий звичайний кефір, сухі швидкодіючі дріжджі і капуста квашена, в міру солона. Дивимося рецепт.
- Кефір - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 600 грам
- Капуста квашена - 1, 2 кілограма
- Морквина - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Дріжджі - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 500 грам
Спочатку робимо начинку. Цибулю дрібно порізали і обсмажуємо.
Морквину тремо на тертці і відправляємо до цибулі.
Віджати воду з квашеної капусти. Додаємо до цибулі і моркві. Влийте трохи масла і пасеруйте хвилин 15. Потім відставте.
Тісто: кефір збиваємо вінчиком.
Додаємо яйця.
Знову збиваємо, додаємо цукор і сіль.
І соду.
У борошно додаємо дріжджі, поступово замішуємо тісто.
Потім ліпимо пиріжки.
Потім ліпимо пиріжки.
Смажимо пиріжки на сковороді на кефірі у великій кількості масла з двох сторін до золотистого кольору. Смачного!