Рецепт Пиріжки «книші» з картоплею фото

Пиріжки «книші» з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Книші - пиріжки круглої форми з різними начинками, які готують в Білорусі. Я хотіла б поділитися з вами класичним рецептом, пиріжками з картоплею. Відмінна випічка, вам сподобається!

Опис приготування:

Рецептів приготування пиріжків не злічити, у різних народів вони свої улюблені і національні. Білоруські пиріжки"Книші" з картоплею завоювали популярність і славу в усьому світі, так що іноді розпалюються суперечки: "чиє ж це все таки блюдо? & Quot; . Я дотримуюся ідеї, що цю випічку подарували світу білоруси і сьогодні поділюся рецептом її приготування. Відрізняються"Книші" від своїх"побратимів" цікавою круглою формою, яка дозволяє довго збережуть начинку теплою. А в цілому, це смачна і ситна випічка з картоплею, якої можна нагодувати всю сім'ю.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки(+1/2 немає. L. - для начинки)
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Оцет - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Картопля - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Жовток яєчний - 1 Чайна ложка (для змащення)
1
Борошно з'єднайте з розпушувачем, додайте сіль, воду, оцет, рослинне масло і яйце. Замісити тісто.
2
Цибуля чистий, дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
3
Kartoshku чистий, відваріть. Додайте вершкове масло, посоліть і розімніть в пюре. Додайте до пюре обсмажену цибулю і гарненько все перемішайте.
4
Тісто розкачати тонким шаром, приблизно 1 см, і викладіть начинку смугою. Скачайте тісто валиком і розділіть на однакові частини.
5
Розріжте рулет на пиріжки, на з'єднаннях защипніть краю, сформуйте колобки. Змастіть пиріжки яєчним жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти