Пиріг з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжний і смачний яблучний пиріг з сиром не залишить байдужим нікого. Пропоную нескладний рецепт такого десерту, який відмінно підійде для святкового вечері ї ранку після нього.
Процес приготування цього пирога дуже простий. Однак, щоб він вийшов більш смачним, раджу після приготування дати йому настоятися протягом 5-6 годин.
- Борошно - 480 грам
- Маргарин - 300 грам
- Яйця - 6 штук
- Сир - 500 грам
- Яблука - 4 штуки
- Цукор - 600 грам (пісок)
- Розпушувач тіста - 12 грам(1 пакетик)
- Ванілін - 1, 5 грами(1 пакетик)

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

2. Мартенс відділи Желтков. Три жовтка перемішайте з 200 грамами цукру і розм'якшеним маргарином. Гарненько збийте.

3. Тепер додайте борошно, розпушувач і половину пакетика ваніліну.

4. Тісто замісити і відкладіть його на 30 хвилин в холодильник.

5. Тепер змішаємо разом сир, 200 грам цукру, ще 3 жовтка і другу половину пакетика ваніліну.

6. Яблука очистіть від шкірки і наріжте напівкружечками.

7. Тісто розкачати і рівномірно розподіліть в формі для запікання.

8. Зверху викладіть сирну масу.

9. Зверху розкладіть яблука і поставте запікати в духовку, розігріту до 180 З 30 хвилин. Він повинен вийти дуже золотистим.

10. Тепер збийте 6 білків з 200 грамами цукру. І полийте цією сумішшю пиріг. Надішліть його в духовку ще на 10 хвилин.

11. Пиріг готовий. Перед подачею прикрасьте його за смаком. Я розклала карамболькі з ягодами смородини, часточками яблука і листочками м'яти. Смачного!