Пісочний пиріг з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і смачний пиріг на пісочному тісті. Тісто для цього пирога можна приготувати заздалегідь, а сам пиріг спекти безпосередньо перед чаюванням або перед приходом гостей. Спробуйте!
Такий пиріг під силу приготувати навіть початківцям кулінарам. У начинку замість яблук можна додати груші, наприклад. А можна просто вмішати родзинки. Пригощайтеся!
- Цукор - 200 грам(100 г в тісто, 50 г в начинку, 50 г для штрейзеля)
- Вершкове масло - 250 грам(200 г в тісто, 50 г для штрейзеля)
- Борошно - 350 грам(300 г в тісто, 50 г для штрейзеля)
- Яйце - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Сир - 300 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Кефір - 1 Ст. Ложок
- Яблуко - 1 штук
- Ванілін - 1 Щепоток
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Для приготування пісочного тіста збийте м'яке вершкове масло з цукром.
Потім вмішати яйця.
Додайте борошно і замісіть пісочне тісто.
Тісто викладіть у форму для випічки. Розподіліть по дну, формуючи бортики. Приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Для начинки змішайте яйця, цукор, сир, ванілін і крохмаль.
Вилийте начинку на застигле тісто. Зверху викладіть яблука.
Для штрейзеля змішайте руками в крихту м'яке масло, цукор і борошно. Посипте пиріг. Поставте в духовку, розігріту до 190 градусів, з 1 час.
Готовий пиріг остудіть у формі і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!