Рецепт Пісочний пиріг з яблуками і сиром фото

Пісочний пиріг з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Дуже простий і смачний пиріг на пісочному тісті. Тісто для цього пирога можна приготувати заздалегідь, а сам пиріг спекти безпосередньо перед чаюванням або перед приходом гостей. Спробуйте!

Опис приготування:

Такий пиріг під силу приготувати навіть початківцям кулінарам. У начинку замість яблук можна додати груші, наприклад. А можна просто вмішати родзинки. Пригощайтеся!

  • Цукор - 200 грам(100 г в тісто, 50 г в начинку, 50 г для штрейзеля)
  • Вершкове масло - 250 грам(200 г в тісто, 50 г для штрейзеля)
  • Борошно - 350 грам(300 г в тісто, 50 г для штрейзеля)
  • Яйце - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
  • Сир - 300 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложок
  • Кефір - 1 Ст. Ложок
  • Яблуко - 1 штук
  • Ванілін - 1 Щепоток
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 2
Для приготування пісочного тіста збийте м'яке вершкове масло з цукром.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 3
Потім вмішати яйця.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 4
Додайте борошно і замісіть пісочне тісто.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 5
Тісто викладіть у форму для випічки. Розподіліть по дну, формуючи бортики. Приберіть в холодильник на 30 хвилин.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 6
Для начинки змішайте яйця, цукор, сир, ванілін і крохмаль.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 7
Вилийте начинку на застигле тісто. Зверху викладіть яблука.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 8
Для штрейзеля змішайте руками в крихту м'яке масло, цукор і борошно. Посипте пиріг. Поставте в духовку, розігріту до 190 градусів, з 1 час.
пісочний пиріг з яблуками і сиром - фото крок 9
Готовий пиріг остудіть у формі і угощайтесь.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти