Рецепт Пісочний пиріг з яблуками фото

Пісочний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вашій увазі швидкий і простий спосіб приготування пирога з яблуками. Пісочний пиріг припаде до вподоби як дітям, так і дорослим.

Опис приготування:

Такий пиріг ідеально підходить для тих господинь, які люблять найбільш оптимально розпоряджатися своїм часом. Процес приготування займає не більше 30 хвилин. Такий пісочний пиріг відмінно підходить для звичайних і святкових вечерь, коли так хочеться здивувати своїх коханих.

  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Майонез - 170 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Яблука - 3 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 1
1. Спершу перевірте наявність всіх необхідних інгредієнтів.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 2
2. В окремій мисці перемішайте цукор, розтоплене вершкове масло, яйце, майонез, сіль. Погасіть соду оцтом і додайте в миску.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 3
3. Тепер додайте отриману масу в миску з борошном. Ретельно перемішайте. Тісто має вийти досить щільним.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 4
4. Тісто розгортаємо і викладаємо у форму або на деко.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 5
5. Яблука наріжте часточками, очистивши від кісточок.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 6
6. Яблука викладаємо поверх тесту і посипаємо цукром.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 7
7. Духовку розігріваємо до 200-220 градусів і запікаємо пиріг протягом 20 хвилин.
пісочний пиріг з яблуками - фото крок 8
8. Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смаком. Смачного!

Схожі рецепти