Пісочний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі швидкий і простий спосіб приготування пирога з яблуками. Пісочний пиріг припаде до вподоби як дітям, так і дорослим.
Такий пиріг ідеально підходить для тих господинь, які люблять найбільш оптимально розпоряджатися своїм часом. Процес приготування займає не більше 30 хвилин. Такий пісочний пиріг відмінно підходить для звичайних і святкових вечерь, коли так хочеться здивувати своїх коханих.
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 180 грам
- Майонез - 170 грам
- Яйце - 1 штука
- Яблука - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Спершу перевірте наявність всіх необхідних інгредієнтів.
2. В окремій мисці перемішайте цукор, розтоплене вершкове масло, яйце, майонез, сіль. Погасіть соду оцтом і додайте в миску.
3. Тепер додайте отриману масу в миску з борошном. Ретельно перемішайте. Тісто має вийти досить щільним.
4. Тісто розгортаємо і викладаємо у форму або на деко.
5. Яблука наріжте часточками, очистивши від кісточок.
6. Яблука викладаємо поверх тесту і посипаємо цукром.
7. Духовку розігріваємо до 200-220 градусів і запікаємо пиріг протягом 20 хвилин.
8. Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смаком. Смачного!