Рецепт Пісочний пиріг з карамелізованими яблуками фото

Пісочний пиріг з карамелізованими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Яблучних пирогів багато не буває! Ось ще один дуже смачний пиріг на пісочному тісті. Соковитий смак і яскравий аромат, спробуйте!

Опис приготування:

Надзвичайно смачний і ароматний пиріг. До такого пирога, якнайкраще підійде чашка чаю і приємна дружня компанія. Яблучний аромат - то, то потрібно для осіннього вечора!

  • Вершкове масло - 110 грам(10 г - начинка, 100 г - тісто)
  • Яйце - 1 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 1 -1, 5 склянки
  • Яблуко - 3-4 штук
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 1
Для приготування пісочного тіста з'єднайте яйце, 1 ст. L. Цукру, 100 г. М'якого вершкового масла. Пподсипая борошно, замісіть тісто.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 2
Тісто розподіліть по дну форми для випічки (22 см). Приберіть в холод на 30 хвилин, щоб воно трохи застигло.
Потім посипте цукром.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 3
Через зазначений час, розкладіть нарізані яблука.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 4
Посипте пиріг цукром і натріть зверху трохи вершкового масла. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 40 хвилин, щоб встиг випаруватися сік від яблук, який буде утворюватися в процесі випікання.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 5
Готовий пиріг остудіть у формі.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти