Пісочний пиріг з карамелізованими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Яблучних пирогів багато не буває! Ось ще один дуже смачний пиріг на пісочному тісті. Соковитий смак і яскравий аромат, спробуйте!
Надзвичайно смачний і ароматний пиріг. До такого пирога, якнайкраще підійде чашка чаю і приємна дружня компанія. Яблучний аромат - то, то потрібно для осіннього вечора!
- Вершкове масло - 110 грам(10 г - начинка, 100 г - тісто)
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 1 -1, 5 склянки
- Яблуко - 3-4 штук
Для приготування пісочного тіста з'єднайте яйце, 1 ст. L. Цукру, 100 г. М'якого вершкового масла. Пподсипая борошно, замісіть тісто.
Тісто розподіліть по дну форми для випічки (22 см). Приберіть в холод на 30 хвилин, щоб воно трохи застигло.
Потім посипте цукром.
Потім посипте цукром.
Через зазначений час, розкладіть нарізані яблука.
Посипте пиріг цукром і натріть зверху трохи вершкового масла. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 40 хвилин, щоб встиг випаруватися сік від яблук, який буде утворюватися в процесі випікання.
Готовий пиріг остудіть у формі.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!