Рецепт Пісочний пиріг з карамелізованими яблуками фото

Пісочний пиріг з карамелізованими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Яблучних пирогів багато не буває! Ось ще один дуже смачний пиріг на пісочному тісті. Соковитий смак і яскравий аромат, спробуйте!

Надзвичайно смачний і ароматний пиріг. До такого пирога, якнайкраще підійде чашка чаю і приємна дружня компанія. Яблучний аромат - то, то потрібно для осіннього вечора!

  • Вершкове масло - 110 грам(10 г - начинка, 100 г - тісто)
  • Яйце - 1 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 1 -1, 5 склянки
  • Яблуко - 3-4 штук
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 1
Для приготування пісочного тіста з'єднайте яйце, 1 ст. L. Цукру, 100 г. М'якого вершкового масла. Пподсипая борошно, замісіть тісто.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 2
Тісто розподіліть по дну форми для випічки (22 см). Приберіть в холод на 30 хвилин, щоб воно трохи застигло.
Потім посипте цукром.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 3
Через зазначений час, розкладіть нарізані яблука.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 4
Посипте пиріг цукром і натріть зверху трохи вершкового масла. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 40 хвилин, щоб встиг випаруватися сік від яблук, який буде утворюватися в процесі випікання.
пісочний пиріг з карамелізованими яблуками - фото крок 5
Готовий пиріг остудіть у формі.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти