Сирне суфле з карамелізованими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Сир і соковиті яблука - ідеальне поєднання! Якщо у вашій родині сирну випічку люблять також, як в моїй, то цей рецепт точно для вас!
Таким ніжним сирним суфле можна нагодувати і дітей, і дорослих. Десерт виходить просто повітряним! Подавайте суфле з соусом, наприклад, сметанним або ягідним. Байдужих не залишиться!
- Сир - 200 грам
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 в суфле, 2 в начинку)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
- Яблуко - 2 штуки
Спочатку приготуємо начинку. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте цукор. Перемішайте.
Потім додайте нарізані яблука. Тушкуйте хвилин 5, щоб яблука дали сік і стали м'якшими.
Окремо змішайте сир, яйця, сметану, цукор і манку.
Викладіть сирну масу в форму для запікання, застелену пергаментом.
Зверху розподіліть яблучну начинку і за допомогою ложки трохи втисніть. Поставте суфле в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.
Готове суфле остудіть у формі.
Смачного!
Смачного!