Рецепт Сирне суфле з карамелізованими яблуками фото

Сирне суфле з карамелізованими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Суфле
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сир і соковиті яблука - ідеальне поєднання! Якщо у вашій родині сирну випічку люблять також, як в моїй, то цей рецепт точно для вас!

Опис приготування:

Таким ніжним сирним суфле можна нагодувати і дітей, і дорослих. Десерт виходить просто повітряним! Подавайте суфле з соусом, наприклад, сметанним або ягідним. Байдужих не залишиться!

  • Сир - 200 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки(2 в суфле, 2 в начинку)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
  • Яблуко - 2 штуки
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 1
Спочатку приготуємо начинку. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте цукор. Перемішайте.
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 2
Потім додайте нарізані яблука. Тушкуйте хвилин 5, щоб яблука дали сік і стали м'якшими.
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 3
Окремо змішайте сир, яйця, сметану, цукор і манку.
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 4
Викладіть сирну масу в форму для запікання, застелену пергаментом.
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 5
Зверху розподіліть яблучну начинку і за допомогою ложки трохи втисніть. Поставте суфле в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.
сирне суфле з карамелізованими яблуками - фото крок 6
Готове суфле остудіть у формі.
Смачного!

Схожі рецепти