Пиріг з яблуками і манкою
(покроковий рецепт з фото)
Яблука - дуже корисний фрукти, вони містять в собі вітаміни. Пиріг з яблуками і манкою стає просто кладезью корисностей, на відміну від своїх побратимів. Вийдуть дуже смачно, не пошкодуєте.
Ось такий варіант, як приготувати пиріг з яблуками і манкою, гранично простий, а виходить дуже смачним і соковитим! Прикрасьте його зверху шматочками яблук, можна використовувати також м'яту. Смачного!
- Мука - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 150 грам
- Яблука - 1 кілограм (кількість можна регулювати на свій розсуд)
- Лимонка - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком (на кінчику ножа)
Для початку змішайте в мисці всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку, limonku, соду і ванілін.
Тепер займітісь яблуками. Їх гарненько промийте, очистіть від шкірки, серцевини і насіння. Яблуко можна нарізати шматочками будь-якого розміру, а можна натерти на тертці. Я і так, і так люблю.
Тепер в попередньо змащену маслом форму для запікання викладаємо по черзі: шар сухої суміші, шар яблук.
І так, поки не закінчаться інгредієнти. Важливо, щоб останній шар був сухим. Тепер розтоплюємо вершкове масло. Беремо будь-яку чайну ложку і її держаком робимо невеликі отвори в пирозі. Вливаємо в них масло. Запікайте пиріг при низькій температурі в духовці близько 1, 5 годину.