Рецепт Пиріг з яблуками і манкою фото

Пиріг з яблуками і манкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Яблука - дуже корисний фрукти, вони містять в собі вітаміни. Пиріг з яблуками і манкою стає просто кладезью корисностей, на відміну від своїх побратимів. Вийдуть дуже смачно, не пошкодуєте.

Ось такий варіант, як приготувати пиріг з яблуками і манкою, гранично простий, а виходить дуже смачним і соковитим! Прикрасьте його зверху шматочками яблук, можна використовувати також м'яту. Смачного!

  • Мука - 1 Склянка
  • Манька - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Яблука - 1 кілограм (кількість можна регулювати на свій розсуд)
  • Лимонка - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком (на кінчику ножа)
пиріг з яблуками і манкою - фото крок 1
Для початку змішайте в мисці всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку, limonku, соду і ванілін.
пиріг з яблуками і манкою - фото крок 2
Тепер займітісь яблуками. Їх гарненько промийте, очистіть від шкірки, серцевини і насіння. Яблуко можна нарізати шматочками будь-якого розміру, а можна натерти на тертці. Я і так, і так люблю.
пиріг з яблуками і манкою - фото крок 3
Тепер в попередньо змащену маслом форму для запікання викладаємо по черзі: шар сухої суміші, шар яблук.
пиріг з яблуками і манкою - фото крок 4
І так, поки не закінчаться інгредієнти. Важливо, щоб останній шар був сухим. Тепер розтоплюємо вершкове масло. Беремо будь-яку чайну ложку і її держаком робимо невеликі отвори в пирозі. Вливаємо в них масло. Запікайте пиріг при низькій температурі в духовці близько 1, 5 годину.

Схожі рецепти