Рецепт Пиріг з яблуками і корицею фото

Пиріг з яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Яблука, Спеції, Прянощі, Приправи
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Найшвидший і простий пиріг з яблуками і корицею готується протягом півгодини. Усе, що потрібно, тонко нарізати яблука. А в іншому… Беремо готове тісто, по ложці цукру і кориці і все! приємного!

Цей пиріг готую тоді, коли гості на порозі. Буває, заскочить подруга на чашку кави, а до кави-то нічого і немає. Щоб остудити її палкий інтерес до мого особистого життя, я усукувати їй яблука і ніж. Це дійство (нарізування яблук тонкими скибочками) її трохи заспокоює, а у мене є час заварити каву. Пиріг не виходить солодким, тому хороший для бажаючих скинути вагу. А то кількість, що в пиріг додається, легко можна замінити сахарозаменителями.

Отже, як приготувати простий пиріг з яблуками і корицею?

1. Разморозьте лист готового листкового дріжджового тіста. Якщо треба - розкачайте. Форму для пирога змастіть вершковим маслом, присипте панірувальними сухарями і розподіліть тісто по всій формі, включаючи боки.

2. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте тонюсенькими часточками.

3. Нарізані яблука викладіть на тісто, як це видно на ілюстрації.

4. У маленькій каструлі розтопіть вершкове мало і збризніть їм яблука в тесті. Потім яблука посипте сумішшю з цукру і кориці.

5. Випікайте пиріг з яблуками і корицею в розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 35-40 хвилин.

Пиріг з яблуками і корицею готовий!

Подавайте з кулькою морозива.

Смачного!

  • Готове дріжджове листкове тісто (лист) - 1 штука
  • Яблука - 4-5 штук
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
Цей пиріг готую тоді, коли гості на порозі. Буває, заскочить подруга на чашку кави, а до кави-то нічого і немає. Щоб остудити її палкий інтерес до мого особистого життя, я усукувати їй яблука і ніж. Це дійство (нарізування яблук тонкими скибочками) її трохи заспокоює, а у мене є час заварити каву. Пиріг не виходить солодким, тому хороший для бажаючих скинути вагу. А то кількість, що в пиріг додається, легко можна замінити сахарозаменителями.

Отже, як приготувати простий пиріг з яблуками і корицею?

1. Разморозьте лист готового листкового дріжджового тіста. Якщо треба - розкачайте. Форму для пирога змастіть вершковим маслом, присипте панірувальними сухарями і розподіліть тісто по всій формі, включаючи боки.

2. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте тонюсенькими часточками.

3. Нарізані яблука викладіть на тісто, як це видно на ілюстрації.

4. У маленькій каструлі розтопіть вершкове мало і збризніть їм яблука в тесті. Потім яблука посипте сумішшю з цукру і кориці.

5. Випікайте пиріг з яблуками і корицею в розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 35-40 хвилин.

Пиріг з яблуками і корицею готовий!

Подавайте з кулькою морозива.

Смачного!

Схожі рецепти