Оладки з яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з яблуками і корицею - пишні, м'які, повітряні і дуже ароматні. Готуються швидко і просто. Відмінний варіант для сніданку!
Оладки з яблуками і корицею готуються швидко, а виходять дуже смачними. Головний секрет в тесті! Воно повинно бути як густа сметана і не повинно розтікатися по сковороді. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати млинці з яблуками і корицею. Спробуйте, вони розкішні!
- Кефір - 1 Склянка(250 мілілітрів)
- Борошно - 1 Склянка
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Яблуко - 1 штука (велике)
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
У кефір кімнатної температури додайте соду, перемішайте і дайте постояти 2 хвилини.
Додайте яйце і цукор. Перемішайте.
Яблуко очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками, додайте в тісто.
Додайте корицю і борошно.
Добре перемішайте. Тісто по консистенції має бути як густа сметана.
Викладайте тісто ложкою на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості масла.
Смажте з двох сторін на середньому вогні до готовності.
Оладки з яблуками і корицею готові!
Подавайте зі сметаною і медом. Смачного!