Пиріг з яблучним джемом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкий, простий і смачний пиріг з яблучним джемом в домашніх умовах - відмінний варіант солоденького до чаю для дітей і дорослих. Любіть випічку без зайвого клопоту? Це саме вона!
Цей простий рецепт пирога з яблучним джемом не вимагає особливих кулінарних умінь, його без праці повторить навіть новачок. Тісто завжди виходить ідеальним, а на весь підготовчий етап йде не більше 15 хвилин. Такий випічкою можна побалувати сім'ю і гостей, коли немає часу і можливості готувати кулінарні шедеври.
- Цукор - 1 Склянка
- Маргарин - 250 грам
- Борошно - 4 склянки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Джем яблучний - За смаком
1. У глибоку миску просійте борошно з дрібкою солі. Там же ж можна додати ванілін для аромату.
2. Обов'язково додайте соду або розпушувач.
3. Слідом всипте крохмаль і цукор.
4. Ось, власне, і всі сухі інгредієнти. Перемішайте їх акуратно ложкою. Також можна використовувати за рецептом приготування пирога з яблучним джемом щіпку кориці або цедру цитрусових.
5. Заморожений маргарин або вершкове масло натріть на тертці або подрібніть ножем в дрібну крихту.
6. Активно перемішайте руками весь вміст мисочки, щоб маса була однорідною. От і все, Testo майже!
7. Тепер перекладіть приблизно 2/3 тесту у жароміцних форму, трохи змащену маслом або застелену папером.
8. Викладіть начинку в тій кількості, яке вам до душі. Краще залишити трохи порожнього місця по краях: тоді пиріг з яблучним джемом в домашніх умовах буде з хрустким краєчком.
9. Залишилося викласти зверху тісто і відправити форму в розігріту духовку.
10. Ось і весь надзвичайно простий варіант, як зробити пиріг з яблучним джемом. Коли верх стане рум'яним, форму можна діставати.