Рецепт Пиріг з яблучним варенням фото

Пиріг з яблучним варенням
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Для дітей , Десерт
Випічка , Заготовки , Пироги , Варення
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати щось до приходу гостей, то пиріг з яблучним варенням в домашніх умовах - відмінний варіант. Готується він класичним способом і не вимагає особливих кулінарних знань.

Опис приготування:

Відмінний варіант десерту для сім'ї і навіть для гостей - це пиріг з яблучним варенням в домашніх умовах. Лише дві години і на вашому столі чудовий пиріг. Готувати його можна не тільки солодким, але і солоним, тому начинкою може бути все, що завгодно. В даному випадку - це яблучне варення.

  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Дріжджі - 7 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Яблучне варення - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
пиріг з яблучним варенням - фото крок 1
1. Ставимо опару традиційним способом, після чого додаємо рослинне масло і борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце.
пиріг з яблучним варенням - фото крок 2
2. Чекаємо, поки тісто підніметься, садимо його і знову ставимо в тепле місце, щоб воно підійшло вдруге.
пиріг з яблучним варенням - фото крок 3
3. Наше тісто готове. Якщо хочете зробити закритий пиріг, можете розділити тісто на дві частини. Для відкритого пирога основа викладається одна, а зверху варення.
пиріг з яблучним варенням - фото крок 4
4. Беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і застилає папером. Викладаємо перший шар тіста.
пиріг з яблучним варенням - фото крок 5
5. Для цього пирога я взяла класичну начинку - яблучне варення. Змащуємо за смаком наш шар і зверху закриваємо другим шаром тіста. Можна зробити фігурні візерунки для краси.
пиріг з яблучним варенням - фото крок 6
6. Запікаємо при температурі 190 градусів 45-55 хвилин. Слідкуйте за приготуванням і перевіряйте готовність тесту класичним способом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти