Пиріг з яблучним варенням
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати щось до приходу гостей, то пиріг з яблучним варенням в домашніх умовах - відмінний варіант. Готується він класичним способом і не вимагає особливих кулінарних знань.
Відмінний варіант десерту для сім'ї і навіть для гостей - це пиріг з яблучним варенням в домашніх умовах. Лише дві години і на вашому столі чудовий пиріг. Готувати його можна не тільки солодким, але і солоним, тому начинкою може бути все, що завгодно. В даному випадку - це яблучне варення.
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Дріжджі - 7 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Яблучне варення - За смаком
- Яйця - 3 штуки
1. Ставимо опару традиційним способом, після чого додаємо рослинне масло і борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце.
2. Чекаємо, поки тісто підніметься, садимо його і знову ставимо в тепле місце, щоб воно підійшло вдруге.
3. Наше тісто готове. Якщо хочете зробити закритий пиріг, можете розділити тісто на дві частини. Для відкритого пирога основа викладається одна, а зверху варення.
4. Беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і застилає папером. Викладаємо перший шар тіста.
5. Для цього пирога я взяла класичну начинку - яблучне варення. Змащуємо за смаком наш шар і зверху закриваємо другим шаром тіста. Можна зробити фігурні візерунки для краси.
6. Запікаємо при температурі 190 градусів 45-55 хвилин. Слідкуйте за приготуванням і перевіряйте готовність тесту класичним способом. Приємного чаювання!