Пиріг з яблучним повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний яблучний пиріг подобається всім. Підійде і дітям.
Кількість порцій: 8
- Povidlo - 0, 5 склянки
- Цукор коричневий - 0, 5 склянки (містраль)
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вода - 1/3 склянки
Приготувати тісто для пирога. У борошно додати збите яйце з цукром, воду, розм'якшене масло, сіль, дріжджі. Тісто замішувала в хлібопічці в режимі "тісто" .
Викласти тісто на змащену жиром дошку, накрити рушником і дати підійти. Розкачати тісто у вигляді кола, викласти в форму. Поверх тесту розподілити повидло. З тесту сформувати джгутики і прикрасити ними пиріг.
Викласти тісто на змащену жиром дошку, накрити рушником і дати підійти. Розкачати тісто у вигляді кола, викласти в форму. Поверх тесту розподілити повидло. З тесту сформувати джгутики і прикрасити ними пиріг.
Випікати в розігрітій духовці при 180гр 30-40 хвилин до появи золотистої скоринки.
Ось такий апетитний яблучний пиріг вийшов. Смачного!