Рецепт Пиріг з яблучним повидлом фото

Пиріг з яблучним повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок, Для дітей
Випічка, Пироги

Смачний яблучний пиріг подобається всім. Підійде і дітям.

Кількість порцій: 8
  • Povidlo - 0, 5 склянки
  • Цукор коричневий - 0, 5 склянки (містраль)
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вода - 1/3 склянки
пиріг з яблучним повидлом - фото крок 1
Приготувати тісто для пирога. У борошно додати збите яйце з цукром, воду, розм'якшене масло, сіль, дріжджі. Тісто замішувала в хлібопічці в режимі "тісто" .
Викласти тісто на змащену жиром дошку, накрити рушником і дати підійти. Розкачати тісто у вигляді кола, викласти в форму. Поверх тесту розподілити повидло. З тесту сформувати джгутики і прикрасити ними пиріг.
пиріг з яблучним повидлом - фото крок 2
Випікати в розігрітій духовці при 180гр 30-40 хвилин до появи золотистої скоринки.
пиріг з яблучним повидлом - фото крок 3
Ось такий апетитний яблучний пиріг вийшов. Смачного!

Схожі рецепти