Рулет з яблучним повидлом
(покроковий рецепт з фото)
На десерт можна подати рулет, в якому в якості прошарку використано яблучне повидло. До речі, його можна замінити будь-яким іншим, так що спробуйте, як приготувати рулет з яблучним повидлом.
Мені дуже подобається поєднання бісквітного тіста з яблучним повидлом. Пробуйте готувати за цим рецептом рулет з різними видами варення, буде теж дуже смачно.
Якщо ваш корж погано загинається в рулет, перекладіть його на трохи вологий рушник і скрутіть. Коли він полежить 5-10 хвилин, можна розгортати і змащувати начинкою.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Povidlo - 1 Склянка
1. Розбийте яйця в глибоку миску, додайте цукор і почніть збивати.
2. У кілька прийомів додайте просіяне борошно і збивайте віночком або міксером, щоб не утворювалися грудочки.
3. Соду погасите оцтом. Додайте її в тісто і гарненько змішайте.
4. Деко застеліть пергаментом і змастіть його рослинним маслом. Вилийте в нього тісто і рівномірно розподіліть лопаткою.
5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці 5-7 хвилин.
6. Відділи пергаменту і Korcz, поки він ще гарячий, namazhьte це повидло.
7. Поверніть корж з повидлом в рулет і залиште його до охолодження. Після цього наріжте і подавайте до чаю