Рецепт Рулет з яблучним повидлом фото

Рулет з яблучним повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Яйця
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Страви з начинкою, Бісквіт

На десерт можна подати рулет, в якому в якості прошарку використано яблучне повидло. До речі, його можна замінити будь-яким іншим, так що спробуйте, як приготувати рулет з яблучним повидлом.

Мені дуже подобається поєднання бісквітного тіста з яблучним повидлом. Пробуйте готувати за цим рецептом рулет з різними видами варення, буде теж дуже смачно.

Якщо ваш корж погано загинається в рулет, перекладіть його на трохи вологий рушник і скрутіть. Коли він полежить 5-10 хвилин, можна розгортати і змащувати начинкою.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Povidlo - 1 Склянка
рулет з яблучним повидлом - фото крок 1
1. Розбийте яйця в глибоку миску, додайте цукор і почніть збивати.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 2
2. У кілька прийомів додайте просіяне борошно і збивайте віночком або міксером, щоб не утворювалися грудочки.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 3
3. Соду погасите оцтом. Додайте її в тісто і гарненько змішайте.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментом і змастіть його рослинним маслом. Вилийте в нього тісто і рівномірно розподіліть лопаткою.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 5
5. Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці 5-7 хвилин.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 6
6. Відділи пергаменту і Korcz, поки він ще гарячий, namazhьte це повидло.
рулет з яблучним повидлом - фото крок 7
7. Поверніть корж з повидлом в рулет і залиште його до охолодження. Після цього наріжте і подавайте до чаю

Схожі рецепти