Пиріг з ревенем відкритий
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати гостей не тільки смачним, але і красивим стравою? Тоді обов'язково подивіться, як приготувати пиріг з ревенем відкритий - апетитну випічку з легким ароматом ревеню та імбиру.
Ніколи не пробували випічку з ревенем? Що ж, саме час, адже пиріг, приготований за цим рецептом, виходить настільки смачним і ароматним, що не залишить байдужим нікого! Поєднання злегка кислого ревеню, ароматного імбиру і солодкого цукру створює ідеальну начинку, обов'язково спробуйте! Найкраще для такого пирога підійде пісочне тісто, воно буде добре розсипатися і одночасно буде досить м'яким.
- Борошно - 225 грам
- Вершкове масло - 115 грам (холодну)
- Вода холодна - 50 мілілітрів
- Сухий імбир - 1, 5 чайних ложки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 2 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
- Ревінь - 1 пучок
- Сіль - 1 За смаком
1. Борошно перетріть з холодним вершковим маслом до стану дрібної крихти. Додайте холодну воду і замісити туге тісто. Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
2. Тісто розкачати в пласт товщиною 0, 5 см. Посипте манною крупою, сухим імбиром. Ревінь наріжте навскоси і викладіть на тісто ялинкою.
3. Загорніть краї тіста, змастіть їх збовтати жовтком і посипте горіхами. Ревінь рясно посипте цукром. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 35 хвилин. Смачного!