Рецепт Пиріг з ревенем відкритий фото

Пиріг з ревенем відкритий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Ревінь
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете порадувати гостей не тільки смачним, але і красивим стравою? Тоді обов'язково подивіться, як приготувати пиріг з ревенем відкритий - апетитну випічку з легким ароматом ревеню та імбиру.

Опис приготування:

Ніколи не пробували випічку з ревенем? Що ж, саме час, адже пиріг, приготований за цим рецептом, виходить настільки смачним і ароматним, що не залишить байдужим нікого! Поєднання злегка кислого ревеню, ароматного імбиру і солодкого цукру створює ідеальну начинку, обов'язково спробуйте! Найкраще для такого пирога підійде пісочне тісто, воно буде добре розсипатися і одночасно буде досить м'яким.

  • Борошно - 225 грам
  • Вершкове масло - 115 грам (холодну)
  • Вода холодна - 50 мілілітрів
  • Сухий імбир - 1, 5 чайних ложки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
  • Ревінь - 1 пучок
  • Сіль - 1 За смаком
пиріг з ревенем відкритий - фото крок 1
1. Борошно перетріть з холодним вершковим маслом до стану дрібної крихти. Додайте холодну воду і замісити туге тісто. Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
пиріг з ревенем відкритий - фото крок 2
2. Тісто розкачати в пласт товщиною 0, 5 см. Посипте манною крупою, сухим імбиром. Ревінь наріжте навскоси і викладіть на тісто ялинкою.
пиріг з ревенем відкритий - фото крок 3
3. Загорніть краї тіста, змастіть їх збовтати жовтком і посипте горіхами. Ревінь рясно посипте цукром. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 35 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти