Рецепт Пиріг «Мазурка» фото

Пиріг «Мазурка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сухофрукти
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пирог "мазурка" готується з дуже простих інгредієнтів. Дуже часто він виявляється саме тим блюдом, з якого починають вчитися готувати все господині. Цей пиріг складно зіпсувати або спекти погано.

Опис приготування:

Побалуйте своїх рідних і приготуйте смачний і ароматний пиріг з горішками і родзинками. Це дуже простий рецепт. За текстурі пиріг чимось нагадує кекс, він такий же вологий і щільний. При бажанні ви можете додати в тісто ваніль. Щоб дізнатися, як приготувати пиріг"Мазурка" , прочитайте цей рецепт.

  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 4 штуки
  • Крем - 120 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (погашена)
пирог
Візьміть миску з високими бортиками і вбийте в неї сирі курячі яйця. Потім додайте до них сметану. Збийте обидва інгредієнта, найлегше це робити за допомогою віночка або міксера.
пирог
Просійте борошно і додайте її до рідких інгредієнтів. Ізюм і горіхи порубати ножем і відправте в тісто разом з цукровим піском.
пирог
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Погасіть соду лимонним соком або оцтом і додайте її в тісто. Знову все перемішайте.
пирог
Візьміть роз'ємну форму для запікання і змастіть її рослинним маслом. Вилийте у форму тісто. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг. Потім випікайте його до"сухий сірники" сорок хвилин.

Схожі рецепти