Піца з перцем і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобається болгарський перець і особливо поєднання перцю і ковбаси (салями! ) PICC. Піцу з перцем і ковбасою приготувати дуже просто. Я зазвичай готую її після роботи на вечерю раз на тиждень.
Якщо любите гостру піцу, то обов'язково покладіть зверху подрібнений чилі або пару консервованих перчиком халапеньо. Єдине, консервовані халапеньйо бувають дуже солоними, тому зверніть увагу на те, що купуєте. Я ж готую піцу з перцем і ковбасою і для дітей, тому вона не повинна бути гострою.
Як приготувати піцу з перцем і ковбасою?
1. Приготуйте тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте воду і оливкове масло. Можна трохи посолити. Замісити тісто. Має вийти еластичне тісто.
2. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
3. Розкачайте тісто. Сформуйте коло з бортиками або викладіть тісто по всій довжині листа.
4. Сир натріть на тертці. Ковбасу наріжте кружальцями. Помідор і болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки (перець - від насіння), наріжте кільцями.
5. Тісто змастіть томатним пюре.
6. Викладіть трохи сиру, ковбасу, помідори і перець. Зверху присипте сиром, орегано, подрібненою зеленню.
7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин.
Піца з перцем і ковбасою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 150 грам
- Сир жовтий - 150 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Орегано - - За смаком
- Помідор - 1 штука (по бажанню)
- Перець болгарський - 1 штука
- Петрушка або кріп - - За смаком
Як приготувати піцу з перцем і ковбасою?
1. Приготуйте тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте воду і оливкове масло. Можна трохи посолити. Замісити тісто. Має вийти еластичне тісто.
2. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
3. Розкачайте тісто. Сформуйте коло з бортиками або викладіть тісто по всій довжині листа.
4. Сир натріть на тертці. Ковбасу наріжте кружальцями. Помідор і болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки (перець - від насіння), наріжте кільцями.
5. Тісто змастіть томатним пюре.
6. Викладіть трохи сиру, ковбасу, помідори і перець. Зверху присипте сиром, орегано, подрібненою зеленню.
7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин.
Піца з перцем і ковбасою готова!
Смачного!