Піца з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати смачну закуску для будь-якого звичайного або урочистої події - піцу з солодким перцем. Вона - вегетаріанська і готується з борошна, сиру і перцю. Вкуснятина!
Піца з солодким перцем - відмінна і дуже проста в приготуванні закуска. Якщо лінуйтеся робити тісто, можете курити готову основу для піци.
Як приготувати піцу з солодким перцем?
1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.
2. Тісто замісити з просіяного борошна, розпушувача, води, оливкового масла. Потім розкачати його за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментом.
4. Cмажьте основу томатним пюре або збитими блендером консервованими у власному соку помідорами.
5. Моцареллу натріть на тертці, наріжте і розподіліть по піці.
6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіннєву коробку, наріжте смужками. Поясніть, по ПМКДУ. Бажано використовувати солодкий перець різних кольорів. Піца буде яскравіше.
7. Випікайте піцу з солодким перцем в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з перцем болгарським готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Моцарелла - 100-150 грам
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Болгарський перець - 2 штуки (різного кольору)
Як приготувати піцу з солодким перцем?
1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.
2. Тісто замісити з просіяного борошна, розпушувача, води, оливкового масла. Потім розкачати його за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментом.
4. Cмажьте основу томатним пюре або збитими блендером консервованими у власному соку помідорами.
5. Моцареллу натріть на тертці, наріжте і розподіліть по піці.
6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіннєву коробку, наріжте смужками. Поясніть, по ПМКДУ. Бажано використовувати солодкий перець різних кольорів. Піца буде яскравіше.
7. Випікайте піцу з солодким перцем в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з перцем болгарським готова!
Смачного!