Персиковий лимонад
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ароматний і смачний персиковий лимонад сподобається вам з першого ковтка! Напій ідеально освіжає в жарку пору, надає сил і піднімає настрій. При подачі додайте в лимонад лід.
Яскравий і літній смак лимонаду з персиків запам'ятається вам надовго і ви напевно захочете приготувати напій і на наступний день, якщо не відразу! Тому придбайте фрукти запас і не забудьте про лимон - без нього лимонад не вийде! До речі, цукор ви з легкістю можете замінити медом або будь-яким сиропом.
- Персик - 2 штуки (великі)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вода - 1 літр
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Лід - 6-7 штук (кубиків)
Підготуйте зазначені інгредієнти. Заздалегідь охолодіть воду в холодильнику.
Ретельно промийте персики в воді, змиваючи ворсистий шар з фруктів. Потім розріжте їх навпіл і видаліть кісточку, зчистіть гострим ножем шкірку. Ще раз промийте і наріжте м'якоть в чашу блендера або кухонного комбайна.
З половини лимона обов'язково видаліть всі кісточки, щоб вони не подрібнилися. Наріжте лимон скибочками і додайте в ємність.
Всипте цукровий пісок і влийте воду. Можна використовувати як мінеральну, так і звичайну відфільтровану, але обов'язково охолоджену заздалегідь.
Подрібніть все вміст ємності приблизно 3-4 хвилини на пульсуючому режимі, щоб отпюріровать скибочки лимона і м'якоть персиків.
У склянки, келихи або чашки викладіть по 2-3 кубики льоду, влийте приготований персиковий лимонад і відразу ж подавайте до столу, оснастивши трубочками з широким отвором.